αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ δισεκατομμυριούχος Richard Branson λέει ότι όλοι πρέπει να διαβάσουν αυτό το βιβλίο

Ο δισεκατομμυριούχος Richard Branson λέει ότι όλοι πρέπει να διαβάσουν αυτό το βιβλίο

Για τον Richard Branson έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Ο ίδιος ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια, από το μηδέν, έχτισε τo Virgin Group και σήμερα είναι ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο. Και φυσικά δισεκατομμυριούχος.

Όπως και πολλοί άλλοι πετυχημένοι businessmen, ο Branson είναι λάτρης των βιβλίων. Για να μοιραστεί την αγάπη του για τα βιβλία, ο Branson ξεκίνησε πρόσφατα τη συνεργασία του με την startup Literati για να δημιουργήσουν ένα book club. Κάθε μήνα, οι συνδρομητές θα λαμβάνουν έναν τίτλο που επηρέασε πολύ τον Branson, καθώς και την πρόσβαση σε μια εφαρμογή μέσω της οποίας o γνωστός επιχειρηματίας θα μοιράζεται τι σημαίνει η εκάστοτε επιλογή για αυτόν.

Το project ξεκινά τον Οκτώβριο, αλλά ο Branson μοιράστηκε αποκλειστικά την πρώτη του επιλογή μέσω του Inc.com, πριν από την πρεμιέρα.

Το βιβλίο που προτείνει είναι το Mandela’s Way του πρώην Time editor, Richard Stengel. Σε αυτό το βιβλίο ο συγγραφέας παρουσιάζει 15 βασικά μαθήματα ζωής βασισμένα σε στενές συνομιλίες που είχε με τον ηγέτη της Νοτίου Αφρικής, ενώ συνεργαζόταν μαζί του για την αυτοβιογραφία του. Η μεταξύ τους συνεργασία κράτησε περίπου 3 χρόνια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + five =