αρχικηVIRALΟ Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης αποκτά «έξυπνους» LED προβολείς και άλλες λειτουργίες «smart city»

Ο Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης αποκτά «έξυπνους» LED προβολείς και άλλες λειτουργίες «smart city»

Σε δεδομένα… smart city κινείται ο Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης. Μετά από τον σχετικό διαγωνισμό, η «ΟΤΕ Α.Ε. – GLOBILED Μ.ΕΠΕ» αναλαμβάνει την αντικατάσταση 5.391 υφιστάμενων ενεργοβόρων φωτιστικών/προβολέων (σε δρόμους, πλατείες κλπ) με «έξυπνα» φωτιστικά/λαμπτήρες/προβολείς νέας τεχνολογίας LΕD.

Ταυτόχρονα, μέσω του ίδιου έργου ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης θα αποκτήσει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα “Smart City” μέσα από την οποία θα παρέχονται μια σειρά από έξυπνες εφαρμογές για τους δημότες όλης της πόλης όπως: σύστημα τηλεελέγχου – τηλεδιαχείρισης – ελέγχου ενέργειας, smart parking μέσω mobile app, σημεία ελεύθερης πρόσβασης wifi για δημότες / επιχειρήσεις αλλά και ένα ευφυές σύστημα τηλεματικής – ευφυών μεταφορών για την δημοτική συγκοινωνία.

Επί της ουσίας πρόκειται για ένα έργο που θα πραγματοποιηθείμε αυτοχρηματοδότησηκαθώς ο Δήμος χωρίς καμία επένδυση κεφαλαίου και χωρίς να εκτεθεί σε οποιονδήποτε κίνδυνο (όπως η λήψη δανείου ή το ρίσκο μη επίτευξης του στόχου εξοικονόμησης και ποιότητας φωτισμού) επιτυγχάνει ένα εγγυημένο όφελος (βάση της προσφοράς του Αναδόχου) 1,2 εκ. ευρώ του συνολικού ποσού εξοικονόμησης στην 12ετία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + 12 =