αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ Δήμος Αθηναίων σε χρηματοδοτεί για να κάνεις βελτιωτικές αλλαγές στην γειτονιά σου

Ο Δήμος Αθηναίων σε χρηματοδοτεί για να κάνεις βελτιωτικές αλλαγές στην γειτονιά σου

Έχεις δει ότι κάτι δεν λειτουργεί καλά στην γειτονιά σου ή στην ευρύτερη περιοχή και έχεις μια ιδέα για να βελτιωθεί η κατάσταση; Ο Δήμος Αθηναίων μπορεί να σε βοηθήσει.

Η δράση «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» καλεί κατοίκους και επαγγελματίες, νομικά πρόσωπα αλλά και άτυπες ομάδες πολιτών να κάνουν πράξη τις δικές τους πρωτοβουλίες, που βασίζονται σε συνεργατικές διαδικασίες κι έχουν στόχο τη βελτίωση της ζωής στη γειτονιά.

Το πρόγραμμα προβλέπει την υλοποίηση ήπιων, μικρής κλίμακας παρεμβάσεων και στις 7 κοινότητες του δήμου της Αθήνας, που θα ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες και θα προωθούν τις σχέσεις της γειτονιάς. Οι προτάσεις που θα προκριθούν θα λάβουν χρηματοδότηση έως 6.000 ευρώ ανά πρόταση.

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε και μάλιστα, επειδή οι ιδέες που θα ομορφύνουν την πόλη μας δεν τελειώνουν εδώ, ο δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε τον δεύτερο κύκλο αστικών παρεμβάσεων με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων την 24η Δεκεμβρίου.

Για να μαθαίνεις νέα του προγράμματος ή για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις στο info@polis2.thisisathens.org και στο τηλέφωνο 210 3321002-3. ‘Η να μπεις στο site www.polis2.thisisathens.org.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + one =