αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε συνιδιοκτήτης σε startup. Έδωσε εξαψήφιο χρηματικό ποσό

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε συνιδιοκτήτης σε startup. Έδωσε εξαψήφιο χρηματικό ποσό

Στον κόσμο… των startups μπήκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Όπως μεταδίδει το CNBC, ο διάσημος μπασκετμπολίστας είναι πλέον συνιδριοκτήτης της startup Ready Nutrition, αγοράζοντας το μεγαλύτερο κομμάτι των μετοχών της. Πρόκειται για αμερικανική εταιρία με προϊόντα διατροφής για αθλητές.

Είχε τζίρο της τάξης των 100 εκατομμυρίων δολαρίων την περασμένη χρονιά, με το στόχο της να “ανεβαίνει” πια πάνω από τα 200 εκατομμύρια δολάρια, όπως τόνισε ιδρυτής της, Pat Cavanaugh.

«Δεν είναι μια συμφωνία για διαφήμιση. Προφανώς, μπορώ να βοηθήσω το brand και να πάω εκεί έξω και να τo πουλήσω σε όλους, αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή την εταιρία, τόνισε ο Αντετοκούνμπο. «Θα μπορούσα να πάω με την πλευρά της Gatorade, θα μπορούσα να πάω με την BodyArmor, αλλά στο τέλος της ημέρας η Ready ήταν η κατάλληλη για μένα» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο ατζέντης του Έλληνα σούπερ σταρ του NBA, εξήγησε ότι ο “Greek Freak” διάλεξε τη συγκεκριμένη εταιρεία για να επενδύσει, καθώς ο ιδιοκτήτης της ξεκίνησε από πολύ χαμηλά, όπως και ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο.

Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί το χρηματικό ποσό που επένδυσε ο Αντετοκούνμπο στην εν λόγω εταιρία. Αλλά όπως σημειώνουν στελέχη της, πρόκειται για εξαψήφιο νούμερο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + seventeen =