αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε αγωγή 95.000 δολαρίων σε εταιρία κρεβατιών

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε αγωγή 95.000 δολαρίων σε εταιρία κρεβατιών

Δικαστική διαμάχη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού ο «Greek Freak» μήνυσε εταιρεία κρεβατιών για αθέτηση συμφωνίας και ζητεί 95.000 δολάρια.

Ειδικότερα, ο Έλληνας σταρ του ΝBA είχε παραγγείλει από τη Maree 4 κρεβάτια για το νέο του σπίτι στην Αθήνα. Σύμφωνα με την καταγγελία του, που δημοσιεύει το Sportico, στην Ελλάδα έφτασαν 11 από τα 43 αντικείμενα που έπρεπε να παραδοθούν στη χώρα.

Στο ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το κεφαλάρι ενός κρεβατιού «δεν είχε τα απαραίτητα εξαρτήματα για να συνδεθεί σωστά με το υπόλοιπο πλαίσιο του κρεβατιού», ενώ ένα άλλο κρεβάτι είχε σκισμένο ύφασμα και λάθος βίδες, με αποτέλεσμα τα πηχάκια κρεβατιού να μην εφαρμόζουν σωστά.

Ο Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του υποστηρίζουν ότι κάλεσαν τη διευθύνουσα σύμβουλο και ιδρύτρια της εταιρείας, Erica Gleaton, τουλάχιστον 20 φορές χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι, προχώρησε σε αστική αγωγή. Μάλιστα, ζητάει πίσω όλο το ποσό που έδωσε και το οποίο φτάνει στις 95.392 δολάρια.

Η παραβίαση των δικαιωμάτων του brand του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Επιπλέον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποστηρίζει ότι η εταιρεία χρησιμοποίησε τη μορφή και το όνομά του για να διαφημίσει τα προϊόντα της χωρίς εκείνος να έχει δώσει την έγκρισή του.

«Συγχαρητήρια στον πελάτη μας, που κέρδισε το πρωτάθλημα. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα», έγραψε η εταιρεία στο post της, το οποίο πλέον έχει διαγραφεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × three =