αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Γαλαξίας ετοιμάζει δικό του ιδιόκτητο Mall

Ο Γαλαξίας ετοιμάζει δικό του ιδιόκτητο Mall

Συνολικά 12 διαφορετικές άδειες ήταν απαιτητές από τις εκάστοτε δημόσιες υπηρεσίες προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή του Mall που ετοιμάζει η Πέντε Α.Ε., εταιρεία που έχει στην ιδιοκτησία της τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας. Το συγκεκριμένο Mall, για την κατασκευή του οποίου η επιχείρηση διατηρεί ιδιόκτητο οικόπεδο στην περιοχή της Σαλαμίνας, θα έχει συνολική δομημένη επιφάνεια 5.000 τ.μ. η οποία θα μοιράζεται σε δύο ορόφους – από 2.500 τ.μ. ο κάθε όροφος.

Το εμπορικό κέντρο θα περιλαμβάνει εμπορικά καταστήματα, κινηματογράφο και χώρους εστίασης, ενώ θα διαθέτει και 340 θέσεις στάθμευσης.

Όπως σημειώνει το Capital.gr, αυτήν τη στιγμή εκκρεμούν δύο τελευταίες εγκρίσεις αδειών από την Περιφέρεια και από την αρμόδια πολεοδομία της περιοχής, οι οποίες θα δώσουν το πράσινο φως για να προχωρήσει η έναρξη των εργασιών. Ο σχεδιασμός, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, προέβλεπε ότι η κατασκευή του Mall επρόκειτο να ξεκινήσει εντός του 2022 και συγκεκριμένα μετά το τέλος του καλοκαιριού, ωστόσο όλες οι ενδείξεις αυτήν τη στιγμή αντίκεινται στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + twelve =