αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ «γίγαντας» P&G στήνει ευρωπαϊκό hub στην Ελλάδα

Ο «γίγαντας» P&G στήνει ευρωπαϊκό hub στην Ελλάδα

O Όμιλος P&G, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας του στη χώρα μας, εγκαινιάζει τη δημιουργίας ενός ευρωπαϊκού hub γύρω από την εφοδιαστική αλυσίδα με έδρα την Ελλάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Ελλάδα επιλέχτηκε από την εταιρία ως έδρα του νέου Center of Excellence, αφενός, λόγω της γεωγραφικής της θέσης και των προοπτικών της χώρας στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αφετέρου, λόγω του υψηλού επιπέδου κατάρτισης του προσωπικού. Επίσης, σημαντικό ρόλο σε αυτή την επιλογή διαδραμάτισε και η καλή επίδοση του κέντρου logistics της P&G στην Ελλάδα, τις τελευταίες δεκαετίες, τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με αυτήν την αφορμή, η P&G πρόσφατα υποδέχτηκε φοιτητές Πολυτεχνικών σχολών, για να γνωρίσουν από κοντά, το έργο της εφοδιαστικής αλυσίδας ενός παγκόσμιου οργανισμού. Οι φοιτητές, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Κέντρο logistics της P&G Ελλάδας, στον Ασπρόπυργο, να γνωρίσουν τους ανθρώπους της εταιρίας, καθώς και να διερευνήσουν τις προοπτικές που ανοίγονται στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Σχετική ανακοίνωση αναφορικά με τη δυνατότητα αίτησης για θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =