αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ «γίγαντας» IWG ανοίγει co-working space στα Νότια Προάστια της Αθήνας

Ο «γίγαντας» IWG ανοίγει co-working space στα Νότια Προάστια της Αθήνας

Η IWG – εταιρεία παροχής ευέλικτων χώρων εργασίας με παρουσία σε ολόκληρο τον κόσμο – ανοίγει τα πρώτα της γραφεία στα νότια προάστια της Αθήνας, στη Γλυφάδα, στα μέσα Φεβρουαρίου 2022. Τα νέα γραφεία θα λειτουργήσουν με το brand Regus της IWG (International Workplace Group).

Στην Γλυφάδα σε έναν χώρο 900 τετραγωνικών μέτρων που εκτείνεται σε 3 ορόφους, η IWG θα δημιουργήσει 26 ιδιωτικά γραφεία, δύο αίθουσες συνεδριάσεων και 16 μεμονωμένες θέσεις εργασίας για όλους όσους επιθυμούν να εξοικονομήσουν από τα πάγια έξοδα γραφείου, να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους γρήγορα και εύκολα, για όσους χρειάζονται ένα ευέλικτο συμβόλαιο για την έδρα τους αλλά και για εταιρείες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην πόλη και αναζητούν χώρο εργασίας ή επιθυμούν να μεταφέρουν τμήματά τους που βρίσκονται σε τηλεργασία.

Παράλληλα, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η IWG παρέχει μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες όπως γραφεία για ενοικίαση, γραφεία μερικής χρήσης, κοινόχρηστα και εικονικα γραφεία, υπηρεσίες επικοινωνίας, τηλεφωνικό κέντρο, υπηρεσία τηλεδιάσκεψης και διαχείριση αλληλογραφίας. Οι ενοικιαστές έχουν πρόσβαση σε χώρους συνεδριάσεων, αίθουσες συσκέψεων και αίθουσες εκπαίδευσης.

Η IWG κατέχει εμπειρία 30 ετών και έχει παρουσία σε 120 χώρες με 3.500 επιχειρηματικά κέντρα και λειτουργεί στην Ελλάδα με επιτυχία 9 κέντρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + twenty =