αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Βασιλόπουλος μπαίνει σφήνα στα efood και Wolt με fast delivery

Ο Βασιλόπουλος μπαίνει σφήνα στα efood και Wolt με fast delivery

Στην πιλοτική εφαρμογή μοντέλου ταχείας παράδοσης (fast delivery) βρίσκεται αυτή την περίοδο η ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς ο όμιλος Ahold Delhaize επενδύει σημαντικά στην επέκταση και στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών delivery που προσφέρει μέσω των θυγατρικών του αλυσίδων σε όλο τον κόσμο για τον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως σημειώνει το Capital.gr.

Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο, εάν εξετάσει κανείς ότι οι ηλεκτρονικές πωλήσεις για τον όμιλο Ahold Delhaize αυξήθηκαν κατά 37,3% στη διάρκεια του 2021, όπως προκύπτει από τα δημοσιευμένα αποτελέσματα έτους.

Επί της ουσίας η ΑΒ Βασιλόπουλος έρχεται με αυτόν τον τρόπο να τοποθετηθεί απέναντι στις πλατφόρμες διανομής, όπως η efood με την υπηρεσία efood market, η οποία υπόσχεται παράδοση σε 15 λεπτά για προϊόντα παντοπωλείου και σούπερ μάρκετ, ενώ και η Wolt Market υπόσχεται μέσο χρόνο παράδοσης 20 έως 40 λεπτά επίσης για προϊόντα σούπερ μάρκετ.

H αγορά του fast delivery και της αυθημερόν παράδοσης παραγγελιών κινείται με ισχυρούς διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης το τελευταίο διάστημα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + six =