αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος Tony Robbins αποκάλυψε τη συμβουλή που θα έδινε στον 21χρονο εαυτό του

Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος Tony Robbins αποκάλυψε τη συμβουλή που θα έδινε στον 21χρονο εαυτό του

Ο Tony Robbins έχει καταγράψει το δικό του success story. Είναι αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, επιχειρηματίας, business coach. Ενώ είναι γνωστός για της ομιλίες που κάνει σε διάφορα μέρη του κόσμου. Πρόσφατα, μίλησε στο Iconic Tour που έγινε στο Λος Άντζελες. Εκεί ο Robbins αποκάλυψε τη συμβουλή που θα έδινε στον 21χρονο εαυτό του, αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω.

«Άφησε τον εαυτό σου να σκέφτεται σε ορίζοντα δεκαετιών», θα συμβούλευε ο γνωστός businessman.

Όπως εξηγεί, μπορεί να νομίζεις ότι τα σχέδια σου θα πραγματοποιηθούν μέσα σε ένα χρόνο, όμως συνήθως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Δεν πρέπει να υποτιμάς καθόλου το «πλάνο δεκαετίας». Αντίθετα, με βάση αυτό πρέπει να κάνεις τα σημαντικά πλάνα σου.

«Θα ξυπνήσετε, θα ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας και θα έχουν περάσει… 10 χρόνια» λέει χαριτολογώντας ο Tony Robbins. Σημειώνοντας ότι αυτό δεν συμβαίνει όταν είσαι 25 χρονών, αλλά όταν φτάσεις 35 ή 40 ετών, νιώθεις κάπως έτσι.

Ο ίδιος έχει ακολουθήσει επίσης το «πλάνο δεκαετίας» στη ζωή του, από μια ηλικία και μετά. Κάθε φορά, έθετε τους στόχους που θέλει να πετύχει μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Έτσι κατάφερνε να οργανώσει ένα καλύτερο σχέδιο, και απέφευγε να πάρει κακές αποφάσεις που θα τον ωφελούσαν μόνο στο κοντινό μέλλον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × three =