αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Αμερικανικός κολοσσός που έρχεται στην Αθήνα, φτιάχνει το δικό του Hub και ανοίγει 1.000 θέσεις εργασίας

Ο Αμερικανικός κολοσσός που έρχεται στην Αθήνα, φτιάχνει το δικό του Hub και ανοίγει 1.000 θέσεις εργασίας

Οι πληροφορίες είχαν βγει στη δημοσιότητα πριν αρκετό καιρό, τώρα όμως φαίνεται ότι η επένδυση θα γίνει πραγματικότητα: H Sitel «αποβιβάζεται» στην Αθήνα και εντός του μήνα θα ανοίξει το δικό της Hub.

Πρόκειται για τον Αμερικανικό κολοσσό των outsourcing υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Η Sitel θα προσλάβει 1.000 άτομα προσωπικό στο ΜΑΧhub που δημιουργεί στην Ελλάδα, η πλειοψηφία των οποίων θα είναι ντόπιοι και ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα για να υποστηρίξει τη ραγδαία ανάπτυξη των πελατών της.

Όπως λέει η εταιρία, αυτό που θα δούμε στην Αθήνα θα είναι ένα ένα υβριδικό κέντρο συνεργασίας, επικεντρωμένο στην προσωπική συνεργασία, εκπαίδευση και ανάπτυξη και στη συμμετοχή των εργαζομένων, όπου οι συνεργάτες θα εργάζονται τόσο από το σπίτι όσο και από το κέντρο.

Ο Global COO και συνιδρυτής της Sitel Group, Olivier Camino, χαρακτήρισε «στρατηγική την απόφαση να λειτουργήσεις η ελληνική αγορά ως ένας πολύγλωσσος κόμβος για τους πελάτες μας, ειδικά για τις γερμανικές και σκανδιναβικές αγορές». «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που ανοίγουμε το πρώτο μας κέντρο επικοινωνίας στην Ελλάδα και είμαστε ενθουσιασμένοι που είναι ένα MAXhub, προσφέροντας στους συνεργάτες μας περισσότερη ευελιξία και καλύτερη εμπειρία συνεργάτη μέσω ενός υβριδικού μοντέλου εργασίας» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Η είσοδος στην Ελλάδα αποτελεί καθοριστική κίνηση για εμάς και βελτιώνει το τρέχον αποτύπωμα και την γλωσσική μας επεκτασιμότητα κατά 50%», δήλωσε η Benedita Miranda, GM Portugal & Greece, Sitel Group. «Θα υποστηρίξουμε 24 γλώσσες από αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων αγγλικών, ελληνικών, γερμανικών, Δανικά, Νορβηγικά και άλλες».

Η Ελλάδα είναι η 28η χώρα στην οποία θα δραστηριοποιηθεί η Sitel και η 13η ευρωπαϊκή. Στην Ευρώπη έχει ήδη εγκαταστάσεις στη Γερμανία, στην Ολλανδία, στη Βουλγαρία, στη Δανία, στην Ισπανία, στη Γαλλία, στην Πολωνία, στην Πορτογαλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Σερβία, στην Ιρλανδία και στην Ιταλία.

O όμιλος Sitel ιδρύθηκε το 1985 στις ΗΠΑ με δραστηριότητα αρχικά στις υπηρεσίες τηλεμάρκετινγκ. Τον Ιούνιο του 1985 εισήλθε στον δείκτη τεχνολογικών εταιρειών NASDAQ μέσω αρχικής δημόσιας προσφοράς και μερικούς μήνες μετά η μετοχή της εισήχθη στον βασικό δείκτη του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης. Σήμερα ο όμιλος έχει πάνω από 150 γραφεία σε 27 χώρες και εξυπηρετεί τις ανάγκες επιχειρήσεων σε 70 χώρες, παρέχοντας υπηρεσίες σε 48 γλώσσες.

Εχει 75.000 εργαζομένους και πάνω από 400 πελάτες από όλο το επιχειρηματικό εύρος, δηλαδή από εταιρείες που συγκαταλέγονται στη λίστα Fortune 500, έως τοπικές νεοφυείς επιχειρήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ισπανία θα ξεκινήσει το «πείραμα» με την 4ημερη εργασία σε 200 επιχειρήσεις- Με πλήρη μισθό οι εργαζόμενοι

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 11 =