αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ άνθρωπος που έφτιαξε μια πλατφόρμα για να πουλάνε οι «μικροί παίχτες» παντού, οτιδήποτε θέλουν

Ο άνθρωπος που έφτιαξε μια πλατφόρμα για να πουλάνε οι «μικροί παίχτες» παντού, οτιδήποτε θέλουν

Κάποτε, ο Tobias Lutke ήθελε να πουλά snowboards μέσω ίντερνετ. Αλλά δεν ήθελε να μπει σε κάποια από τις μεγάλες πλατφόρμες. Ήθελε να έχει το δικό του domain και το δικό του «κατάστημα». Ξεκίνησε να εργάζεται πάνω στο πως μπορείς να φτιάξεις ένα e-shop από το μηδέν.

Κάπως έτσι, δημιούργησε το Shopify. Μια πλατφόρμα η οποία δίνει στις μικρές επιχειρήσεις τα απαραίτητα tools για να πουλήσουν τα προϊόντα τους, οπουδήποτε στον κόσμο. Μέσα από οποιονδήποτε digital τρόπο επιλέξουν. Σύμφωνα με το Forbes, πλέον χρησιμοποιούν την πλατφόρμα 400.000 καταστήματα σε 175 χώρες.

Το μότο της εταιρίας; «Retail everywhere», όπως λέει ο COO του brand, Harley Finkelstein, τον οποίο θα δεις στο παρακάτω βίντεο. Πέρα από τις δυνατότητες του project, δεν μπορείς να παραβλέψεις και το ενθουσιασμό που έχει, όταν μιλά για αυτό.

KPMGVoice: Retail Everywhere

Shopify is a platform that enables entrepreneurs and small business to sell anywhere that they have customers. http://on.forbes.com/618184GM9

Posted by Forbes on Montag, 2. Oktober 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + four =