αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ούτε με αίτηση στα ΚΕΠ δεν βρίσκεις ταξί»: Τι λένε οι χρήστες για την Beat

«Ούτε με αίτηση στα ΚΕΠ δεν βρίσκεις ταξί»: Τι λένε οι χρήστες για την Beat

H γνωστή εφαρμογή Beat φαίνεται ότι δεν περνά… και τις πιο ένδοξες ημέρες της. Το app που κάποτε είχε γίνει απαραίτητο για όσους ήθελαν να βρουν εύκολα και γρήγορα ταξί, πλέον έχει δημιουργήσει δυσφορία σε αρκετούς χρήστες οι οποίοι δυσκολεύονται να βρουν ταξί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάτω από το app στο Play Store υπάρχουν πολλά αρνητικά σχόλια που περιγράφουν μια κατάσταση… χάους. Αρκετοί μάλιστα δηλώνουν ότι πλέον έχουν στραφεί σε άλλες επιλογές στην αγορά.

Την ίδια στιγμή η εταιρία απαντά σε κάποια από τα παράπονα, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις δυσλειτουργίες που έχουν προκύψει. «Λυπούμαστε ειλικρινά που έχεις δυσκολευτεί να εξυπηρετηθείς από το Beat τελευταία. Από πλευράς μας, προσθέτουμε συνεχώς νέους οδηγούς στην πλατφόρμα και παράλληλα υλοποιήσαμε κίνητρα για το στόλο με σκοπό να καλύψουμε την αυξημένη ζήτηση και να επαναφέρουμε την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση στα επίπεδα των προηγούμενων μηνών το συντομότερο δυνατό» σημειώνει η Beat σε ένα από αυτά.

Μερικά ενδεικτικά σχόλια χρηστών που έχουν γίνει στο Play Store το τελευταίο χρονικό διάστημα:

Τον τελευταίο καιρό δεν βρίσκει ποτέ ταξί, ευτυχώς υπάρχουν άλλες επιλογές…

Δεν βρίσκει ταξί. Μάλλον οι οδηγοί ταξί δεν το δουλεύουν.

Μου ακύρωσαν κράτηση για ταξί την τελευταία στιγμή και φυσικά δεν βρέθηκε ποτέ οδηγός σε επόμενες αναζητήσεις!!!! Απαράδεκτο!!

Ξεκίνησε καλά, τώρα δεν βρίσκεις ταξί με τίποτα. Κρίμα. Ευτυχώς υπάρχουν και άλλες εφαρμογές.

Κλείνουμε ραντεβού και ακυρώνεται χωρίς καμία ειδοποίηση και τρέχουμε μετά να βρούμε ταξί Τελείως αναξιόπιστοι!!

Πολύ κακή εφαρμογή, ψάχνουμε για οδηγό σε μέρος του Πειραιά και δεν βρίσκει!

Διαγράφεστε με συνοπτικές διαδικασίες. Τον τελευταίο καιρό δεν μου βρίσκει ποτέ ταξί. Τσάμπα χώρος στο κινητό..

Όσο πάει κ χειροτερεύει!

Ότι χειρότερο Δεύτερη μέρα σε “νεκρή” ώρα ψάχνω 40 λεπτά ταξί και τίποτα Απαράδεκτο

Δεν βρίσκω τον τελευτεο καιρο ταξί σε καμία περίπτωση

Ούτε με αίτηση στα ΚΕΠ δεν βρίσκεις ταξί…. Καλύτερα να βάλετε κάποιο “πλαφόν” στους οδηγούς ώστε να δέχονται τις κλήσεις μας!

Κάθε φορά περιμένω τουλάχιστον μισή ώρα και βάλε για να βρει ταξί … Και εν τέλη δεν βρίσκει πότε

Δυστυχώς, ενώ υπήρξε κατά το παρελθόν αξιόπιστη εφαρμογή, το τελευταίο διάστημα όσες φορές αναζήτησα στάθηκε αδύνατο να βρεθεί διαθέσιμος οδηγός.

Καθημερινά παίρνω ταξί από τον Νοέμβριο μέσω της εφαρμογής. Τους τελευταίους 2 μήνες δεν μπορώ να βρω με τίποτα ταξί οπότε η εφαρμογή μας είναι άχρηστη πια.

Ήταν η καλύτερη εφαρμογή. Και τώρα δεν βρίσκεις με τίποτα ταξί. Δυστυχώς όλα ξεκίναν ωραία και τα χαλάνε μέτα. Και προφανώς δεν φταίει το πρόσωπικο γιατί όλα εκεί τα ρίχνουμε.

Έχει χαλάσει πάρα πολύ η εφαρμογή. Κολλάει , δε βρίσκω οδηγούς και αν βρω μπορεί να μη μου δείξει ότι έχουν δεχτεί την κλήση μου , να έχουν φτάσει και να μη το γνωρίζω. Αναξιόπιστη τελείως.

Δεν βρίσκει οδηγούς και αυτοι που βρισκει δεν έρχονται. Δεν δέχεται εισαγωγή νέας κάρτας .Με λίγα λόγια αν στηρίζεστε σε αυτό να μην αργήσετε στη δουλειά σας,ατυχησατε. Οπως εγώ σήμερα.

Πλεον δεν βρίσκεις ταξί ούτε μετά από 10-15 φορές αναζήτησης (κυριολεκτικά). Δεν ξέρω γιατί έχει γίνει έτσι, τους τελευταίους μήνες είναι επιεικώς απαράδεκτο, μέχρι και κούρσες μου ακυρώνουν οι οδηγοί 😡 Και το 1 αστεράκι είναι too much

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × three =