αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟριστικό: Στα «χέρια» του Costa Navarino περνά το Hilton

Οριστικό: Στα «χέρια» του Costa Navarino περνά το Hilton

Μια εξέλιξη που είχε συζητηθεί πριν αρκετό χρονικό διάστημα, φτάνει τώρα στην οριστικοποίηση της. Το Hilton της Αθήνας περνά στα «χέρια» του Costa Navarino, αφού η Επιτροπή Ανταγωνισμού άναψε το πράσινο φως.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού:

Έγκριση συγκέντρωσης για την απόκτηση 50% επί του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με την επωνυμία “ΙΟΝΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.”, από την εταιρία με την επωνυμία “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Α.Ε.”.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε Τμήμα ομόφωνα ενέκρινε στις 06.05.2019, κατ’ άρθρο 8 παρ. 3 του ν. 3959/2011, την από 14.03.2019 γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου της εταιρίας με την επωνυμία “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Α.Ε.” επί της εταιρίας με την επωνυμία “ΙΟΝΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.”, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 8 παρ. 3 του Ν. 3959/2011, δεδομένου ότι η εν λόγω συγκέντρωση, καίτοι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παρ. 1 του άρθρου 6 του Ν. 3959/2011, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις αγορές στις οποίες αφορά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − six =