αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟλοκληρώθηκε η θεμελίωση του Riviera Tower στο Ελληνικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε η θεμελίωση του Riviera Tower στο Ελληνικό (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ολοκληρώθηκε η θεμελίωση του Riviera Tower με τη μεγαλύτερη, συνεχούς διάρκειας, σκυροδέτηση – ένα πρωτοποριακό επίτευγμα στον κατασκευαστικό κλάδο της Ελλάδας! 40 συνεχόμενες ώρες- 120 οχήματα μεταφοράς σκυροδέματος -7.500 m3 μπετόν για τη θεμελίωση του 200 μέτρων και 50 ορόφων #RivieraTower, του πρώτου “πράσινου” ουρανοξύστη του #TheEllinikon. Δείτε τον εντυπωσιακό Riviera Tower να παίρνει μορφή, στο video και γίνετε μέρος αυτού του μοναδικού ταξιδιού!».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση της η Lamda Development. Με την εταιρία να δίνει στη δημοσιότητα και το σχετικό βίντεο.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εξειδικευμένοι μηχανικοί, τεχνικοί και εργατικό προσωπικό εργάστηκαν σε οκτάωρες βάρδιες, για περισσότερες από 40 συνεχόμενες ώρες χωρίς διακοπή, ολοκληρώνοντας μία, μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, πρωτοποριακή μέθοδο σκυροδέτησης.

Το συνολικό σκυρόδεμα, που απαιτήθηκε, έφτασε τα 7.500 κυβικά μέτρα και χρειάστηκαν ταυτόχρονα οκτώ αντλίες σκυροδέματος και περισσότερα από 120 οχήματα μεταφοράς σκυροδέματος (βαρέλες) που εκτέλεσαν πάνω από 1.000 δρομολόγια από 5 διαφορετικά παρασκευαστήρια σκυροδέματος της Αττικής. Ο συνολικός σιδηρός οπλισμός ανήλθε σε 1760 τόνους.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής του Riviera Tower ακολουθεί η σκυροδέτηση των υπογείων και της πλάκας δαπέδου ισογείου, που θα είναι ορατή σε όλους από την Λεωφόρο Ποσειδώνος, έως το τέλος του χρόνου.

Η ολοκλήρωση του μεγαλύτερου πράσινου παραθαλάσσιου οικιστικού πύργου στη Μεσόγειο αναμένεται στις αρχές του 2026.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 5 =