αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟλοκληρώθηκαν τα mentoring workshops του Chivas Venture για startups. Έρχεται αύριο η Open Day

Ολοκληρώθηκαν τα mentoring workshops του Chivas Venture για startups. Έρχεται αύριο η Open Day

Το Chivas Venture, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των κοινωνικών επιχειρηματιών στην Ελλάδα, πραγματοποίησε τρία mentoring workshops με σημαντικούς εισηγητές από το χώρο των startups και στόχο την εκπαίδευση και καθοδήγηση των startupers σε θέματα που άπτονται της λειτουργίας της επιχείρησής τους.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στον παγκόσμιο διαγωνισμό χρηματοδότησης $1 εκατ. παραμένουν ανοιχτές.

Μετά τα 3 workshops και λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών, οι ενδιαφερόμενοι για το Chivas Venture θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν τις απορίες τους για την online αίτηση, στο Chivas Venture Open day, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου από τις 11.00 έως τις 19.00, στο Orange Grove (Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 5-7). Εκεί θα βρίσκεται η Serena Davis, entrepreneur in residence, η οποία θα απαντήσει σε όλες τις απορίες σχετικά με την υποβολή συμμετοχής στο διαγωνισμό κοινωνικής επιχειρηματικότητας Chivas Venture!

 Σημειώνεται ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το φετινό κύκλο του διαγωνισμού και να υποβάλουν συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα Chivas Venture, μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2017 (09:00 AM GMT).  Για τυχόν απορίες, οι ίδιοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα στο facebook Chivas Venture Greece 2018 και να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =