αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟλική ανανέωση για το Skype (και) σε Windows, Mac και Linux

Ολική ανανέωση για το Skype (και) σε Windows, Mac και Linux

Μερικούς μήνες μετά το λανσάρισμα του νέου Skype για συσκευές Android, η Microsoft φέρνει τον ανανεωμένο σχεδιασμό της δημοφιλούς υπηρεσίας και στις πλατφόρμες Windows, Mac και Linux. Η νέα έκδοση ήταν διαθέσιμη, πάντως, εδώ και μερικές εβδομάδες για όσους συμμετέχουν στο Preview πρόγραμμα της εταιρείας.

Όπως σημειώνει το Techgear.gr, μόλις ενημερώσετε την έκδοση Skype στον υπολογιστή σας θα παρατηρήσετε τα νέα custom themes και τη νέα chat list που μπορείτε να οργανώσετε με βάση την ημερομηνία, τα μη αναγνωσμένα μηνύματα και το status των επαφών σας. Στο εξής έχετε τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε επαφές ή groups για να τα βλέπετε μόνιμα μπροστά σας, να στέλνετε αρχεία έως 300MB απλά με drag-and-drop, να επισημαίνετε κάποιον σε μια ομαδική συζήτηση (mentions), να βλέπετε γκαλερί με τα αρχεία που έχουν μοιραστεί στο συγκεκριμένο group ή επαφή κ.ά. Τέλος, η Microsoft αναφέρει ότι η καταναλώση της μπαταρίας έχει μειωθεί σημαντικά μιας και λειτουργεί πλήρως στο cloud.

Αν το Skype σας εμφανίζεται ενημερωμένο, τότε θα χρειαστεί να περιμένετε μερικές ημέρες μέχρι να έρθει η νέα έκδοση. Διαφορετικά μπορείτε να το εγκαταστήσετε από την αρχή κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση από εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − 6 =