αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟκτώ startups από τον τομέα της Αγρο-τεχνολογίας θα αναμετρηθούν στον διαγωνισμό «The Squeeze»

Οκτώ startups από τον τομέα της Αγρο-τεχνολογίας θα αναμετρηθούν στον διαγωνισμό «The Squeeze»

O πολυ-αναμενόμενος pitching διαγωνισμός “The Squeeze” του Orange Grove επιστρέφει δυναμικά την Τρίτη 14 Μαΐου, στις 18:00, και, φέτος, είναι αφιερωμένος στις startups από τον τομέα της Αγρο-τεχνολογίας και των Τροφίμων, με συν-διοργανωτές την Πρεσβεία της Ολλανδίας και την Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Ελλάδα!

Οκτώ καινοτόμες startups θα αναμετρηθούν και πάλι στη σκηνή του Orange Grove, στο πλαίσιο του διαγωνισμού-θεσμός στο χώρο των startups, και θα «πιτσάρουν» τις επιχειρηματικές τους ιδέες μπροστά σε ένα πάνελ διακεκριμένων κριτών από τις Η.Π.Α., την Ολλανδία και την Ελλάδα. Ένας συναρπαστικός διαγωνισμός που ξεχωρίζει για τις καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις που παρουσιάζονται αλλά και τις ευκαιρίες δικτύωσης για όλους τους συμμετέχοντες, καθώς το κοινό συνθέτουν επενδυτές, δημοσιογράφοι, επιτυχημένοι επιχειρηματίες, φιλόδοξοι startuppers και μέλη του startup οικοσυστήματος, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

To διεθνές πάνελ κριτών του φετινού διαγωνισμού “The Squeeze” θα αποτελέσουν οι:

– Alphons van Broekhoven, Director at Reggeborgh
– Amu Fowler, Managing Director at ViveDC
– Arjan de Jong, Specialist Lead Data & Analytics at Vattenfall
– Μαρίσα Αντωνοπούλου, Business Development Manager του Action Finance Initiative

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Ολλανδός δημοσιογράφος Τεχνολογίας και Καινοτομίας, και startup μέντορας με έδρα το Τελ Αβίβ, Jan Franke.

Μια ημέρα πριν το “The Squeeze”, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους κριτές στην εκδήλωση “Orange Stories,” στη διάρκεια της οποίας οι κριτές θα παρουσιάσουν τις εμπειρίες και τις προκλήσεις στην επιχειρηματική τους πορεία, απαντώντας στις ερωτήσεις του κοινού.

Ο διαγωνισμός “The Squeeze” είναι ανοιχτός προς το κοινό και η είσοδος είναι ελεύθερη. Εγγραφή εδώ.

 

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four − two =