αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οκτώ τρόποι με τους οποίους μπορείς να βγάλεις χρήματα online, από το δωμάτιο του σπιτιού σου»

«Οκτώ τρόποι με τους οποίους μπορείς να βγάλεις χρήματα online, από το δωμάτιο του σπιτιού σου»

Για την Alexandra Fasulo έχουμε ξανά μιλήσει εδώ το It’s Possible. Πρόκειται για την 29χρονη που πριν μερικά χρόνια παραιτήθηκε από τη δουλειά της και πλέον βγάζει πολλά χρήματα ως freelancer.

«Την ημέρα που εγκατέλειψα τη δουλειά μου, ένιωσα μια αστεία αίσθηση επαναστατικής ελευθερίας που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου επειδή μισούσα τόσο πολύ αυτή τη δουλειά», έχει πει η ίδια στο CNBC.

Ξεκίνησε αφιερώνοντας κάποιες ώρες για να αναπτυχθεί ως freelancer μέσα από πλατφόρμες όπως το Fiverr. Και στην συνέχεια άρχισε να αναλαμβάνει όλο και περισσότερα project. Όπως έχει πει σε συνέντευξη της στο Forbes, πλέον έχει φτάσει στο σημείο να βγάζει 350.000 δολάρια τον χρόνο. Και πιστεύει ότι ο καθένας μπορεί να κάνει το ίδιο: Να δουλεύει remote από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, με μόνο εργαλείο το laptop του, και να βγάζει πολλά χρήματα.

Σε νέο βίντεο που ανέβασε στο YouTube, η Alexandra παραθέτει 8 τρόπους με τους οποίους μπορείς να βγάλεις χρήματα online, από το δωμάτιο του σπιτιού σου. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, μπορείς να βγάλεις 200 δολάρια την ημέρα, χρησιμοποιώντας αυτές τις 8 παράλληλες πηγές εσόδων.

Ποιες είναι αυτές, όπως παρουσιάζονται το βίντεο:

00:34 Τρόπος 1: Δημιουργία Social Posts & Banner
02:14 Τρόπος 2: Συμβουλές Marketing
03:15 Τρόπος 3: «Δοκιμαστής» βιβλίων
04:39 Τρόπος 4: Απομαγνητοφώνηση
05:58 Τρόπος 5: Μετατροπές αρχείων
07:21 Τρόπος 6: Υποστήριξη πελατών
09:17 Τρόπος 7: Personal Stylist
10:46 Τρόπος 8: Gaming

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 19 =