αρχικηVIRALΟκτώ απλοί τρόποι για να κάνεις χαρούμενο κάποιον

Οκτώ απλοί τρόποι για να κάνεις χαρούμενο κάποιον

Μικρές πράξεις ανιδιοτέλειας μπορούν να γεμίσουν χαρά ένα γνωστό (ή και άγνωστο) συνάνθρωπό σου και να γεμίσουν την ημέρα σου με θετική ενέργεια. Αλλά πρακτικά πως μπορείς να κάνεις χαρούμενο κάποιο; Οι τρόποι είναι πολλοί. Και εδώ είναι 8 απλοί από αυτούς. Μπορείς να τους εφαρμόσεις στην καθημερινότητα σου.

1. Όταν κάποιος αισθάνεται άσχημα χάρισε του λίγη από την αυτοπεποίθηση σου και θύμισε του τις καλές πλευρές της κατάστασης.

2. Χάρισε κάτι χειροποίητο. Ένα κόσμημα, μια ζωγραφιά, ένα σημείωμα; Ένα μικρό δωράκι μπορεί να χαρίσει χαμόγελο!

3. Φέρε ένα καφέ. Ή μια σοκολάτα, ή ένα τσάι σε κάποιον συνάδελφό σου, όταν πας να πάρεις τον δικό σου. Μια τόσο μικρή εξυπηρέτηση θα φτιάξει την ημέρα κάποιου.

4. Μίλα θετικά! Η θετική διάθεση είναι μεταδοτική. Πες κάτι θετικό στη διάρκεια μιας συζήτησης και δες πώς αυτό αλλάζει τα δεδομένα!

5. Απλά άκου. Δώσε λίγο χρόνο σε εκείνον που χρειάζεται να μιλήσει και άκου χωρίς να διακόπτεις.

6. Κάνε ένα κομπλιμέντο. Αληθινό όμως! Πες κάτι που σου αρέσει λιτά και απέριττα…εσύ δε θα χαιρόσουν αν κάποιος έκανε το ίδιο;

7. Βοήθησε κάποιον με τις δουλειές του. Στο ρεπό σου γιατί να μην βοηθήσεις ένα φίλο που μπορεί να σε έχει ανάγκη; Είναι μια μικρή θυσία που θα τον κάνει να νιώσει υπέροχα!

8. Μοιράσου μια καλή συμβουλή. Υπάρχει κάποια συμβουλή που σε έχει βοηθήσει; Ένα κομμάτι εμπειρίας που μπορεί να βοηθήσει; Μοιράσου τα άφοβα!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 1 =