αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι Spitogatoi… «αποβιβάστηκαν» και στην Βουλγαρία

Οι Spitogatoi… «αποβιβάστηκαν» και στην Βουλγαρία

Σε μια ακόμα χώρα επεκτείνεται η γνωστή πλατφόρμα Spitogatos. Όπως είχε γράψει το It’s Possible από τον περασμένο Μάιο, στα σχέδια της εταιρία ήταν η επέκταση στην Βουλγαρία μέσα στον Ιούνιο. Πράγμα που έγινε τώρα, με το domain Indomio.bg.

Σημειώνεται, ότι ο Spitogatos έχει γενικότερα μια καλή παρουσία στο εξωτερικό. Η εταιρία που κάποτε ξεκίνησε ως startup, έχει καταφέρει να επεκταθεί σε χώρες όπως η Σερβία (Indomio.rs), η Κροατία (Indomio.hr), η Μάλτα (Indomio.com.mt) και η Σλοβενία (Indomio.si). Μάλιστα, όλες μαζί οι διεθνείς versions έχουν αυτή τη στιγμή πάνω από 200.000 listings. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην Κροατία, το Indomio.hr μπήκε πολύ γρήγορα μέσα στο top3 των real estate sites. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του It’s Possible, ο Spitogatos αναμένεται να «αποβιβαστεί» και σε άλλες χώρες, κυρίως στην ΝΑ Ευρώπη, μέσα στους επόμενους μήνες.

Σημειώνεται, ότι ο Spitogatos ξεκίνησε ως μια startup το 2006. Τότε μια παρέα φίλων, δημιουργούσε την ιντερνετική πλατφόρμα, και μάλλον δεν φανταζόταν το τι θα ακολουθούσε. Ήταν ένα χόμπι. Μετά από 3 χρόνια έγινε η πρώτη ελληνική startup που «σήκωσε» χρηματοδότηση. Το project δεν ήταν κερδοφόρο μέχρι το 2012, ωστόσο οι άνθρωποι που βρίσκονταν πίσω από αυτό επέμειναν. Και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, αφού τώρα η ίδια πλατφόρμα κυριαρχεί στην αγορά της, και καταφέρνει να έχει παρουσία σε πολλές χώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three − one =