αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι Nokia Smart TVs και τα Nokia Streaming Box είναι τώρα διαθέσιμα στην Ελλάδα

Οι Nokia Smart TVs και τα Nokia Streaming Box είναι τώρα διαθέσιμα στην Ελλάδα

Η StreamView GmbH, ο κάτοχος άδειας χρήσης της μάρκας Nokia για τις έξυπνες τηλεοράσεις και τα Set-Top-Box στην Ευρώπη και η Conceptum Α.Ε. ανακοινώνουν τη διαθεσιμότητα των έξυπνων τηλεοράσεων Nokia (32 ιντσών HD, 32 ιντσών FHD, 43 ιντσών FHD και 50 ιντσών UHD) και του Nokia Streaming Box 8000 στην Ελλάδα. Οι συσκευές διαθέτουν το γνώριμο στυλ και σχεδιασμό που περιμένετε από τα προϊόντα με την επωνυμία Nokia και εύχρηστη τεχνολογία, όλα σε προσιτή τιμή. Θα ακολουθήσουν και άλλα μεγέθη με τις Nokia Smart TVs 24 ιντσών HD, 39 ιντσών UHD και 55 ιντσών UHD.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τη διανομή στην Ελλάδα. Με την Conceptum κερδίσαμε έναν έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη για αυτή την αγορά και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε. Οι έξυπνες τηλεοράσεις Nokia και το Nokia Streaming Box θα διατίθενται αποκλειστικά μέσω της Conceptum”, εξηγεί ο Mag. Peter Schmalfuss, διευθύνων σύμβουλος της StreamView.

Απόλυτη τηλεοπτική ψυχαγωγία
Οι έξυπνες τηλεοράσεις Nokia και το Nokia Streaming Box λειτουργούν με το λειτουργικό σύστημα Android TV και προσφέρουν τη γνώριμη εμπειρία Android απευθείας στην τηλεόρασή σας. Όλες οι συσκευές παρέχουν άμεση πρόσβαση σε περισσότερες από 7.000 εφαρμογές στο Google Play Store, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών υπηρεσιών streaming όπως το Netflix, το Disney+, το Prime Video ή το YouTube, καθώς και σε χιλιάδες συναρπαστικά παιχνίδια Android, βιβλιοθήκες πολυμέσων δημοφιλών τηλεοπτικών καναλιών και πολλά άλλα.

Με την Conceptum, η StreamView εξασφάλισε τον ιδανικό συνεργάτη για τη διανομή στην Ελλάδα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1995 και ειδικεύεται σε προϊόντα τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, καθώς και σε προϊόντα οικιακής χρήσης, εκτός από τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης. Με την πάροδο των ετών, η Conceptum έχει καθιερωθεί ως ένας σημαντικός προμηθευτής για μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης και λιανεμπορίου, καθώς και για μεγάλους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς. Ως ένας από τους κορυφαίους διανομείς, η Conceptum διαθέτει πλέον και τις έξυπνες τηλεοράσεις Nokia και το Nokia Streaming Box.

“Η Conceptum Α.Ε. είναι ενθουσιασμένη που έλαβε την άδεια να διανέμει επίσημα τις Smart TVs της NOKIA στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε τις Smart TVs της NOKIA στην ελληνική αγορά και να τις τοποθετήσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια”, δηλώνει ο Δρ. Αδάμ Δαμιανάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Conceptum Α.Ε.

Το σωστό μέγεθος για όλους
Οι τηλεοράσεις Nokia Smart TV είναι ιδανικές για οικιακή ψυχαγωγία, καθώς εγγυώνται εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, ώστε να μη λείπει καμία λεπτομέρεια. Η εγκατάσταση των διαφόρων εφαρμογών είναι, ως συνήθως, πολύ απλή και εύκολη με οδηγίες στην οθόνη. Οι αυτόματες και τακτικές ενημερώσεις λογισμικού από τη Google εξασφαλίζουν τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Τα διαφορετικά μεγέθη ανταποκρίνονται στις επιθυμητές ανάγκες των χρηστών: Οι μικρότερες τηλεοράσεις είναι ιδανικές για δωμάτια με λιγότερο χώρο, όπως το υπνοδωμάτιο- οι μεγαλύτερες τηλεοράσεις παρέχουν υψηλότερο επίπεδο κινηματογραφικής αίσθησης.

Εύκολος χειρισμός του Nokia Streaming Box
Για όσους διαθέτουν παλαιότερη τηλεόραση, αλλά εξακολουθούν να επιθυμούν την ευκολία μιας Smart TV, το Nokia Streaming Box είναι η ιδανική και οικονομική λύση. Εύκολη εγκατάσταση και ρύθμιση σε 10 λεπτά, μετατρέπει οποιαδήποτε τηλεόραση σε Smart TV. Απαιτείται μόνο μια σύνδεση HDMI ή αναλογική σύνδεση ήχου-βίντεο για την παροχή ρεύματος και μια σύνδεση στο Internet. Ένα άλλο πλεονέκτημα του Nokia Streaming Box είναι ότι – σε αντίθεση με τις συμβατικές τηλεοράσεις – οι πελάτες δεν χρειάζεται να βασίζονται σε ζωντανό περιεχόμενο. Το περιεχόμενο ροής μπορεί να ξεκινήσει, να σταματήσει και να διακοπεί ανά πάσα στιγμή. Το Nokia Streaming Box σταματά στο σημείο που διακόπηκε το βίντεο και το συνεχίζει αργότερα στο ίδιο σημείο. Είτε αναζητάτε μια νέα σειρά είτε απλώς θέλετε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε μια ταινία από εκεί που την είχατε αφήσει – το περιεχόμενο είναι προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή.[3]

Κάντε περισσότερα με τη φωνή σας
Χάρη στο ενσωματωμένο Google Assistant, το τηλεχειριστήριο των Nokia Smart TVs και του Nokia Streaming Box μπορεί να ακούει και να αντιδρά στις εντολές σας. Απλώς ζητήστε από το Google να βρει βίντεο στο YouTube, την τελευταία ταινία blockbuster ή να κάνει προτάσεις που ταιριάζουν με τη διάθεσή σας και οι επιλογές σας θα εμφανιστούν στην οθόνη. Το “Hey Google” μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να αναζητήσετε τον καιρό ή το πλησιέστερο εστιατόριο ή άλλες πληροφορίες χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή του προγράμματος περιήγησης. Χρησιμοποιώντας το Google Chromecast, οι Nokia Smart TVs και το Nokia Streaming Box μπορούν επίσης να μεταδίδουν βίντεο, μουσική και άλλο περιεχόμενο από κινητές συσκευές απευθείας στην οθόνη της τηλεόρασης.

Σχεδιασμός σε κομψό, σκανδιναβικό στυλ
Τόσο οι έξυπνες τηλεοράσεις Nokia όσο και το Nokia Streaming Box συνδυάζουν το γνώριμο στυλ, την ποιότητα και το σκανδιναβικό μινιμαλιστικό σχεδιασμό για τον οποίο είναι γνωστά τα προϊόντα της Nokia με τη σύγχρονη τεχνολογία. Το κομψό τηλεχειριστήριο Bluetooth έχει εργονομικό σχήμα και ανοίγει το Netflix και το YouTube με ένα μόνο κλικ μέσω του κουμπιού άμεσης επιλογής. Χάρη στον οπίσθιο φωτισμό, οι χρήστες βρίσκουν πάντα το σωστό κουμπί, ακόμη και σε σκοτεινά δωμάτια.

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα
Οι τηλεοράσεις Nokia Smart TVs είναι πλέον διαθέσιμες σε μεγέθη 32″ (HD), 32″ (FHD), 43″ (FHD) και 50″ (UHD) στην Ελλάδα από την Conceptum στην τιμή των 279 ευρώ (32 “HD), 299 ευρώ (32”FHD), 399 ευρώ (43” FHD) και 499 ευρώ (50″ UHD) ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Το Nokia Streaming Box είναι επίσης διαθέσιμο στην Conceptum προς 105 ευρώ.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − three =