αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 8 κινήσεις για να διαχειρίζεσαι σωστά τον χρόνο σου (και να τα προλαβαίνεις όλα)

Οι 8 κινήσεις για να διαχειρίζεσαι σωστά τον χρόνο σου (και να τα προλαβαίνεις όλα)

Με τους ρυθμούς που τρέχουν όλα στην καθημερινότητα μας, δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τον χρόνο σου. Πολλές υποχρεώσεις και deadlines που πιέζουν. Ενώ εσύ χρειάζεσαι πάντα «λίγο ακόμα χρόνο». Το σίγουρο είναι ότι η ημέρα έχει 24 ώρες και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Μπορείς όμως να κάνεις κάποιες απλές κινήσεις, έτσι ώστε να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου. Και παράλληλα να είσαι πιο αποδοτικός στις δουλειές σου.

Το παρακάτω γράφημα, αποδεικνύει ότι δεν θέλει κόπο… αλλά τρόπο. Παραθέτει 8 απλές κινήσεις, που μπορούν να σε βοηθήσουν να γίνεις μάστερ στην διαχείριση χρόνου. Καταρχήν συγύρισε το γραφείο και το inbox σου- η ακαταστασία δεν βοηθά. Κάνε ένα πλάνο ημέρας και «διέγραψε» τα tasks που ολοκληρώνεις. Είναι επίσης απαραίτητο, να θέσεις τις σωστές προτεραιότητες, σε σχέση με αυτά τα tasks. Αποφάσισε ποιο θα γίνει πρώτο και ποια θα ακολουθήσουν.

Στόχευσε στο να είσαι αποδοτικός, όχι απλά γρήγορος. Και βέβαια πρέπει να εστιάζεις σε ένα πράγμα κάθε φορά- φρόντισε να το τελειώνεις. Επίσης, ένα καλό tip είναι να ξεκινάς από τα «δύσκολα» tasks πρώτα- μην τα αφήνεις… για αργότερα, όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι. Μόλις βρεις το ιδανικό μοντέλο εργασίας για εσένα, παρέμεινε οργανωμένος κάθε ημέρα.

https://elearninginfographics.com/wp-content/uploads/2Info-1-620x1431.png

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 2 =