αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 7 τύποι storytelling που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, για να κάνεις το ακροατήριο να ταυτιστεί μαζί σου

Οι 7 τύποι storytelling που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, για να κάνεις το ακροατήριο να ταυτιστεί μαζί σου

Το να παρουσιάσεις το brand σου είτε σε συναδέλφους, είτε σε πελάτες, είτε σε ένα ευρύτερο κοινό, μπορεί να μοιάζει αγχωτικό. Πως θα τους πείσεις για την αξία που προσφέρεις; Κάπου εδώ έρχεται το storytelling, για το οποίο ακούμε πολλές φορές στην εποχή μας. Με απλά λόγια, είναι η παράθεση ιστοριών που μπορούν να πείσουν το ακροατήριο σου.

Και εδώ όμως υπάρχουν τακτικές που μπορείς να ακολουθήσεις. Έτσι ώστε να κάνεις κατανοητό το περιεχόμενο σου, και το σημαντικότερο: Το ακροατήριο να ταυτιστεί μαζί σου. Στο παρακάτω γράφημα της αμερικανικής, QuidCorner, θα δεις τους 7 τύπους storytelling.

Δες, για παράδειγμα, την πρώτη τακτική, με την… αντιμετώπιση του τέρατος. Εκεί όπου ο ήρωας (δηλαδή εσύ) πρώτα μαθαίνει για το τέρας, μετά προετοιμάζεται για να το αντιμετωπίσει, μάχεται μαζί του, πιθανόν χάνει στην πρώτη μάχη, αλλά στη συνέχεια επανέρχεται με διαφορετική τακτική και το νικά. Με μια ιστορία τέτοιου τύπου μπορείς να δείξεις τα skills σου στη επίλυση προβλημάτων.

https://www.quickquid.co.uk/quid-corner/wp-content/uploads/2017/11/Design_7-Storytelling-Structures-to-Improve-Your-Presentations.png

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − 3 =