αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 7 τρόποι σκέψης που θα σε κάνουν πιο δημιουργικό, καινοτόμο και επιτυχημένο

Οι 7 τρόποι σκέψης που θα σε κάνουν πιο δημιουργικό, καινοτόμο και επιτυχημένο

Όλα στην ζωή, έχουν να κάνουν με τον τρόπο σκέψεις που έχεις. Το πως αντιμετωπίζεις εσύ πράγματα και καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σου. Συχνά μάλιστα, βλέπουμε ανθρώπους που βρίσκονται σε παρόμοιο μονοπάτι, αλλά λαμβάνουν εντελώς διαφορετικές αποφάσεις. Το αποτέλεσμα; Είναι διαφορετικός και ο τελικός προορισμός τους.

Είναι σαν την ιστορία με τους δύο γιούς που είχαν έναν πατέρα κλέφτη. Ο ένας γιος πήγε στην φυλακή επειδή δεν είχε άλλη επιλογή, από το να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του. Ο άλλος έγινε αστυνομικός, επειδή δεν έχει άλλη επιλογή, από το να καταπολεμήσει την «κληρονομιά» που του άφησε ο πατέρας του.

Όλα έχουν να κάνουν με τις δικές μας επιλογές. Ευτυχώς, μπορείς να αναπτύξεις μια σειρά από θετικούς τρόπους σκέψης, πάνω σε διάφορα πεδία. Και έτσι να γίνεις πιο δημιουργικός, καινοτόμος και πετυχημένος. Το Thrive Global δημιούργησε μια ενδιαφέρουσα λίστα. Σε αυτή θα δεις 7 πράγματα που πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου, και μπορούν να αλλάξουν την πορεία σου προς το καλύτερο.

1# Όλες οι ημέρες έχουν την ίδια διάρκεια (και ναι, έχεις χρόνο)

2# Ο χρόνος έχει μεγαλύτερη αξία από τα χρήματα

3# Αν είσαι υπερβολικά απασχολημένος, σημαίνει ότι είσαι αναποτελεσματικός

4# Τα πάντα τριγύρω μας «συνδέονται»

5# Η γνώση είναι το μεγαλύτερο προσόν σου

6# Πρέπει να αμφισβητείς τα πάντα

7# Εσύ δημιουργείς την πραγματικότητα σου (ακόμα κι αν οι άλλοι διαφωνούν)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 19 =