αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 7 άνθρωποι που πρέπει να έχεις δίπλα σου, αν θέλεις να χτίσεις μια εταιρία δισεκατομμυρίων

Οι 7 άνθρωποι που πρέπει να έχεις δίπλα σου, αν θέλεις να χτίσεις μια εταιρία δισεκατομμυρίων

Κάθε φιλόδοξος επιχειρηματίας ονειρεύεται να οδηγήσει την business ιδέα του πολύ ψηλά. Να την φτάσει να αξίζει δισεκατομμύρια. Φυσικά κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι. Και γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αν δεν έχεις τους σωστούς συμβούλους δίπλα σου. Μπορεί κάποιες φορές να βλέπουμε διάσημους ιδρυτές να φτάνουν στην απόλυτη επιτυχία, αλλά πιθανότατα δεν θα τα είχαν καταφέρει αν διέθεταν έναν στενό κύκλο άμεσων συνεργατών.

Προσοχή: Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μαζέψεις γύρω σου… φίλους και συγγενείς. Αντίθετα, πρέπει να βρεις επαγγελματίες που θεωρούνται καλοί στο πεδίο τους. Κάθε ένας από αυτούς, θα έχει κάτι ξεχωριστό να σου προσφέρει. Οι εν λόγω άνθρωποι, θα επενδύσουν στη συλλογική επιτυχία και ανάπτυξη της εταιρείας σας. Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε σε όλα. Όμως μέσα από τις «ζυμώσεις» που θα γίνουν, και τις ιδέες που θα πέφτουν στο τραπέζι, θα δοθεί η απαιτούμενη ώθηση στην επιχείρηση σου. Και θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να κινηθείς στο σωστό μονοπάτι.

Το inc.com παραθέτει τους 7 επαγγελματίες που πρέπει να βάλεις στην ηγετική σου ομάδα. Είναι όλοι τους χρήσιμοι «παίχτες».

1# Ο δικηγόρος

2# Ο λογιστής

3# Ένας marketing και branding expert

4# Ένας οικονομικός σύμβουλος

5# Ένας CEO (αν δεν είσαι εσύ)

6# Ο επαγγελματίας copywriter / editor

7# Αυτός που θα έχει τον… ρόλο του ιδανικού πελάτη
(Και θα δίνει feedback)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − 3 =