αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι 6 καλύτερες εφαρμογές για να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες στο κινητό σου

Οι 6 καλύτερες εφαρμογές για να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες στο κινητό σου

Πλέον όλοι έχουν μετατραπεί σε… μικρούς φωτογράφους. Άλλωστε, τα σύγχρονα smartphones είναι εξοπλισμένα με καλές κάμερες. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό. Αν θες να έχεις ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, πρέπει να κάνεις επεξεργασίας στις φωτογραφίες που βγάζεις. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Τώρα θα δεις 6 εφαρμογές για να κάνεις επεξεργασία φωτογραφιών στο smartphone σου.

Fotor Photo Editor: Το Fotor το βρίσκουμε σχεδόν σε κάθε λίστα εφαρμογών για επεξεργασία φωτογραφιών, και όχι άδικα. Όλα τα εργαλεία του είναι αξιόλογα, και προσφέρει δυνατότητα βελτίωσης φωτογραφιών με ένα πάτημα.

AirBrush: Easy Photo Editor: Ειδικεύεται στη διόρθωση και την επεξεργασία του προσώπου. Βοηθά να αφαιρέσουμε σημάδια από το δέρμα, να ασπρίσουμε τα δόντια μας, να κάνουμε πιο φωτεινά τα μάτια μας, και να αλλάξουμε το σχήμα του προσώπου μας.

LightX Photo Editor & Photo Effects: Δεν είναι σαν τις κλασικές εφαρμογές που μόνο προσθέτουν απλά φίλτρα, κάνουν αυτόματες διορθώσεις, και τα λοιπά. Με το LightX Photo Editor μπορούμε επίσης να αλλάξουμε το φόντο μίας εικόνας, ή να προσθέσουμε σε ένα τοπίο αντικείμενα που δεν ανήκουν εκεί. Δημιουργούμε κολάζ, βάζουμε κορνίζες σε εικόνες, επεξεργαζόμαστε τα χρώματα μίας φωτογραφίας, και άλλα.

PhotoDirector: Ο PhotoDirector εστιάζει στη χειροκίνητη επεξεργασία φωτογραφιών, δίνοντας τη δυνατότητα να δουλέψουμε το χρώμα της εικόνας, να χρησιμοποιήσουμε ρυθμιστές HSL, και κανάλια χρωμάτων RGB.

Photo Editor by Aviary: Όπως οι περισσότερες εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφίας στο κινητό, έρχεται με χαρακτηριστικά όπως επιδιόρθωση με ένα πάτημα, φίλτρα, αυτοκόλλητα, και λεύκανση δοντιών. Ωστόσο, στον Photo Editor της Aviary, μεταξύ άλλων, μπορούμε να κάνουμε μικροβελτιώσεις, να ελέγξουμε το χρώμα, τη θερμοκρασία, και την αντίθεση.

Photo Effects Pro: Η συλλογή της αποτελείται από πάνω από 40 φίλτρα και εφέ. Επιπλέον, μπορούμε να προσθέσουμε κείμενο στις φωτογραφίες μας, αυτοκόλλητα, κορνίζες, ή να ζωγραφίσουμε πάνω σε αυτές με το δάχτυλό μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 2 =