αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι 6 εφαρμογές που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στο κινητό σου όταν ταξιδεύεις

Οι 6 εφαρμογές που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στο κινητό σου όταν ταξιδεύεις

Από την διαδικασία κράτησης δωματίου, μέχρι την εύρεση του καλύτερου εστιατορίου, την μετατροπή της ισοτιμίας ακόμη και τον τρόπο που θα μετακινηθείτε κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας, οι εφαρμογές που ακολουθούν θα σας φανούν απόλυτα χρηστικές, ενώ θα λύσουν τα χέρια σας σε βασικούς «πυλώνες» του ταξιδιού σας.

TripAdvisor: Για να μαθαίνετε τα πάντα αναφορικά με τα αξιοθέατα και τις δημοφιλέστερες διευθύνσεις για καφέ, φαγητό και ποτό σύμφωνα με την γνώμη και τις κριτικές των ταξιδιωτών- χρηστών του TripAdvisor.

Booking.com: Η εφαρμογή της διεθνούς πλατφόρμας κράτησης ξενοδοχείων θα σας λύσει τα χέρια όταν βρίσκεστε στη διαδικασία αναζήτησης καταλύματος. Αμέτρητες επιλογές για να επιλέξετε εκείνη της αρεσκείας σας.

Airbnb: Αν επιθυμείτε περισσότερη ιδιωτικότητα αλλά και την αίσθηση του σπιτιού σας, τότε αδιαμφισβήτητα η εφαρμογή της Airbnb είναι αυτό που αναζητάτε για να βρείτε το κατάλληλο διαμέρισμα που θα αποτελέσει το σπίτι μακριά από το σπίτι σας κατά την διάρκεια των διακοπών σας.

Xe.com: Αν δεν τα πηγαίνετε και πολύ καλά με τα μαθηματικά και βρίσκεστε σε χώρα που δεν χρησιμοποιεί το ευρώ, το Xe.com θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε επί τόπου την ισοτιμία χωρίς πράξεις και… πονοκεφάλους!

Moovit: Ένας οδηγός για τις μετακινήσεις σας με μέσα μαζικής μεταφοράς, με δρομολόγια, ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων στην εκάστοτε στάση, συχνότητα δρομολογίων κ.α.

Uber: Η νέα τάση στις μετακινήσεις με ταξί για να μην μπλέκετε με τηλέφωνα σε μια γλώσσα που δεν γνωρίζετε και τόσο καλά. Η διαδρομή προδιαγράφεται στην εφαρμογή, ενώ η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω κάρτας. Όλα αυτοματοποιημένα και χωρίς πολλά λόγια!

Πηγή: Newsbeast.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − seven =