αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι 5 καλύτερες εφαρμογές για να βγάζεις επαγγελματικές φωτογραφίες με το κινητό σου

Οι 5 καλύτερες εφαρμογές για να βγάζεις επαγγελματικές φωτογραφίες με το κινητό σου

Αν θες να βγάζεις… επαγγελματικές φωτογραφίες με το κινητό σου, τότε η παρακάτω λίστα σε ενδιαφέρει. Σε αυτή θα δεις 5 εφαρμογές που μπορούν να βελτιώσουν τις φωτογραφίες σου. Αφού το software παίζει και αυτό τον ρόλο του. Την λίστα δημοσίευσε το τεχνολογικό techmaniacs.gr.

Footej Camera 2

Είναι διαθέσιμο σε δωρεάν και paid εκδόσεις, έχει UI που δεν είναι τόσο περίπλοκο, πλούσια γκάμα χαρακτηριστικών, μικρό μέγεθος (40MB περίπου), υποστηρίζει RAW και manual mode, και πάνω από όλα η δωρεάν έκδοση έχει πολλά χαρακτηριστικά.

Bacon Camera

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες third-party εφαρμογές κάμερας για Android και η δωρεάν έκδοση προσφέρει μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών, σε σημείο να μην σκέφτεσαι καν να πληρώσεις την premium. Δυνατά στοιχεία το UI, το manual mode, και η αλλαγή τόνου στο δέρμα.

Cymera

Από τις πιο δημοφιλής εφαρμογές κάμερας για Android και όχι άδικα. Έχει πολύχρωμο UI, live φίλτρα για πίσω και μπροστά κάμερες, πλούσια λίστα χαρακτηριστικών, διαφορετικές εκδοχές του viewfinder, αλλά δεν υποστηρίζει βίντεο.

Google Camera

Δεν έχουμε να πούμε πολλά, γιατί όσοι παίζουν με την κάμερα έχουν δοκιμάσει αυτό το app. Προσφέρει πολλά καλούδια και πάει τη φωτογραφία σε άλλο επίπεδο. Στα top έχουμε το Night Sight, τα modes της κάμερας, και την υποστήριξη πολλών aspect ratio στην εικόνα.

ProCam X Lite

Το κορυφαίο ίσως app τις κατηγορίας. Το ProCam X Lite – η Pro έκδοση βγαίνει συχνά σε έκπτωση, οπότε έχετε το νου σας. Στα top, αν μπορούμε να κάνουμε τέτοια αναφορά, έχουμε τις manual ρυθμίσεις, υποστήριξη πολλών aspect ratio στην εικόνα, και το 4K βίντεο – χωρίς διαφημίσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 9 =