αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 5 κάπως άγριοι κανόνες… του Dwayne Johnson για μια καλύτερη ζωή

Οι 5 κάπως άγριοι κανόνες… του Dwayne Johnson για μια καλύτερη ζωή

Ο Dwayne Johnson -γνωστός και ως The Rock- έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 108 εκατ. ακολούθους στο Instagram. Eίναι Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός και επαγγελματίας παλαιστής. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις, είναι ότι μέσα σε όλη αυτή την διαδρομή του, έχει δομίσει τους δικούς του κανόνες για μια καλύτερη ζωή. Του οποίος εφαρμόζει. Παρακάτω θα δεις 5 τέτοιους κανόνες του Dwayne Johnson. Και όπως θα διαπιστώσεις, οι περισσότεροι από αυτούς είναι… αρκετά αυστηροί.

#1: Μάθε να περνάς καλά

«Μπορεί να ξαφνιάσω ή ακόμη και να απογοητεύσω κάποιους με αυτό που θα πω, προσωπικά όμως, αυτό που με ευχαριστεί όσο τίποτα είναι να φορτώνω τη φαμίλια στο τζιπ και να πηγαίνουμε βόλτα, κουβεντιάζοντας, ακούγοντας μουσική και λέγοντας τα νέα μας καθ’ οδόν. Αν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο προορισμό στον οποίο καταλήγουμε συνήθως; Δε θα το έλεγα. Εξάλλου, σημασία έχει το ταξίδι, όχι ο προορισμός, έτσι δε λένε;».

#2: «Φρόντισε» τη σχέση σου

«Για μένα, το θέμα είναι να μη φοβάσαι να δείξεις την τρυφερότητά σου απέναντι στον άλλο σε καθημερινή βάση. Απλές συμπεριφορές και κινήσεις που δείχνουν ότι τον θέλεις. Με τη Lauren, τη γυναίκα μου, δε θα περάσει ημέρα χωρίς να αγκαλιαστούμε ή να φιληθούμε ή να “πειράξουμε” ο ένας τον άλλο, αν με πιάνεις…».

#3: Δείξε σεβασμό σε εκείνους που σε στηρίζουν

«Για αρχή, ξέχνα τους εγωισμούς. Ο εγωισμός μπορεί να εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια, τόσο στην προσωπική σου εξέλιξη όσο και στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Συνταγή, όμως, για την επιτυχία δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει είναι ένας μόνο κανόνας που, αν τον ακολουθήσεις, αυξάνεις σημαντικά τις πιθανότητές σου να πετύχεις: δείξε σεβασμό. Σεβασμό τόσο απέναντι στους συνεργάτες σου, όσο και απέναντι στο “κοινό” σου, σε εκείνους που γουστάρουν και στηρίζουν αυτό που κάνεις».

#4: Το φαγητό σου είναι δικό σου και κανενός άλλου

«Ένα και μόνο πράγμα: Μην αφήνεις τους άλλους να τσιμπολογάνε από το φαΐ σου. Προσωπικά, μπορώ να καθίσω και να φάω στην καθισία μου δύο οικογενειακές πίτσες και ένα μικρό ταψί brownies. Ναι, είναι πολλά, αυτό όμως δε σου δίνει το δικαίωμα να αρχίσεις να τρως από το φαγητό μου χωρίς την άδειά μου ή, ακόμη χειρότερα, να αρχίσεις να “ζητιανεύεις” να σου δώσω. Αν “ζήλεψες” ή αν θέλεις ντε και καλά να δοκιμάσεις, παράγγειλε το δικό σου πιάτο».

#5: Δεν είναι όλες οι στιγμές και όλες οι ώρες ίδιες

«Τα πράγματα είναι απλά: αν ποτέ με πετύχεις στο γυμναστήριο, μη διανοηθείς να με διακόψεις ενώ κάνω κάποιο σετ για βγάλουμε παρέα φωτογραφία ή για να σου υπογράψω κάποιο αυτόγραφο, γιατί θα σου ξεριζώσω το κεφάλι. Η άσκηση αποτελεί το πιο σημαντικό, ίσως, κομμάτι της δουλειάς μου, οπότε στο γυμναστήριο πάω για να δουλέψω, όχι για χαβαλέ. Ο χαβαλές μπορεί να περιμένει για μετά την προπόνηση».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − fourteen =