αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 5 δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι και να σου δώσουν εισόδημα άνω των 100.000 δολαρίων, σύμφωνα με το Freelancer.com

Οι 5 δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι και να σου δώσουν εισόδημα άνω των 100.000 δολαρίων, σύμφωνα με το Freelancer.com

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα project από το σπίτι του, με στόχο να έχεις έσοδα από αυτό, ίσως αξίζει να τσεκάρεις την παρακάτω λίστα.

Η διάσημη πλατφόρμα Freelancer.com, έφτιαξε μια ιδιαίτερη λίστα. Είναι 5 δουλειές που μπορούν να γίνουν από το σπίτι και να σου δώσουν εισόδημα άνω των 100.000 δολαρίων τον χρόνο. «Το να κερδίζετε εξαψήφιο εισόδημα από το σπίτι μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά για να κάνετε αυτό το όνειρο πραγματικότητα, ίσως χρειάζεστε απλώς μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο και το σωστό σύνολο δεξιοτήτων» σχολιάζει στο CNBC το οποίο δημοσιεύει τα εν λόγω στοιχεία.

Ποιες ειναι λοιπόν οι 5 «χρυσές» remote δουλειές; Εδώ είναι η λίστα, όπως την δημοσίευσε το CNBC. Και οι δεξιότητες που χρειάζεσαι.

Η online αγορά για freelancers στο τεχνολογικό πεδίο έχει «εκτοξευτεί» τους τελευταίους 12 μήνες, παρόλο που οι μαζικές περικοπές θέσεων εργασίας συνεχίζουν να μαστίζουν τον τεχνολογικό τομέα, λέει στο CNBC ο Sebastián Siseles, διεθνής αντιπρόεδρος του Freelancer.com.

Αν σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε ένα παράλληλο project από το σπίτι, θα χρειαστεί να αναπτύξετε την τεχνογνωσία σας μέσω διαδικτυακών μαθημάτων, coding bootcamps και podcast προγραμματισμού. Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα ψηφιακό portfolio δειγμάτων εργασίας για να το μοιραστείτε με υποψήφιους πελάτες.

Για να μάθετε πού βρίσκονται οι θέσεις εργασίας και να παραθέσετε τις δικές σας υπηρεσίες, μπορείτε να δημιουργήσετε προφίλ σε πλατφόρμες όπως: Upwork, Freelancer.com, Fiverr, TaskRabbit ή σε οποιοδήποτε άλλο online marketplace για freelancers.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πως να βγάλεις 438 ευρώ μέσα στον πρώτο μήνα, από το Fiverr»: Εξηγεί ο Νώντας Καραβίας

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − three =