αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 4 κριτές που έχουν κλείσει για το Ελληνικό Dragons’ Den (ΦΩΤΟ)

Οι 4 κριτές που έχουν κλείσει για το Ελληνικό Dragons’ Den (ΦΩΤΟ)

Σε φουλ ρυθμούς τρέχουν οι διεργασίες για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα το Ελληνικό Dragons’ Den, μέσα σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν. Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα άρθρα μας, το business show θα προβληθεί στη χώρα μας μέσα από τον ΑΝΤ1. Ενώ στην παρουσίαση θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τώρα γνωρίζουμε και τους 4 επιχειρηματίες που θα βρεθούν στις θέσεις των κριτών- επενδυτών. Αυτοί είναι οι εξής:

Χάρης Βαφειάς

ΧΑΡΗΣ ΒΑΦΕΙΑΣ –ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ

Πολ Ευμορφίδης

ΠΟΛ ΕΥΜΟΡΦΙΔΗΣ – ΙΔΡΥΤΗΣ COCO-MAT

ΛΙΛΗ ΠΕΡΓΑΝΤΑ

ΛΙΛΗ ΠΕΡΓΑΝΤΑ – ΙΔΡΥΤΡΙΑ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ POWER HEALTH

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΗ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΗ – ΙΔΡΥΤΡΙΑ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ THE RODIAL GROUP

Το πολυβραβευμένο Dragons’ Den – γνωστό και ως Shark Tank – προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια, με επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα $600.000.000!

Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς!

Πόσα χρήματα μπορούν να επενδύσουν οι Dragons; Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό και προσφέρουν έναντι αυτού ένα ποσοστό της επιχείρησής τους. Οι Dragons με την εμπειρία τους θα κρίνουν εάν η πρόταση τους ενδιαφέρει και εάν θα προχωρήσουν σε επένδυση.

Σημειώνεται ότι οι κριτές θα είναι συνολικά 5. Άρα πέρα από τα 4 ονόματα που ήδη έγιναν γνωστά, αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα ένα στο προσεχές διάστημα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − four =