αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 4 κινήσεις που πρέπει να κάνεις, για να βρεις την business ευκαιρία σου

Οι 4 κινήσεις που πρέπει να κάνεις, για να βρεις την business ευκαιρία σου

«Μην ψάχνεις για μια βιομηχανία. Ψάξε για μια ευκαιρία». Με αυτή τη φράση του, ξεκινά το άρθρο του στο Entrepreneur.com, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και businessman, Grant Cardone. Όπως εξηγεί, δεν αρκεί απλά να ψάχνεις για μια δουλειά. Πρέπει να ψάξεις για την ευκαιρία που θα σου αποφέρει το κάτι παραπάνω.

Αρκετοί άνθρωποι δεν ξέρουν το πως να ψάξουν. Έτσι ο Grant Cardone παραθέτει τις 4 κινήσεις που πρέπει να κάνεις, για να βρεις την ευκαιρία σου.

1- Ψάξε για ευκαιρία: Ναι, μπορεί αυτό να ακούγεται πολύ βασικό. Όμως αρκετά άτομα έχουν εγκαταλείψει την αναζήτηση ευκαιριών. Πρέπει να έχεις συνεχώς τα μάτια σου ανοιχτά. Η «πόρτα» μπορεί να βρίσκεται εκεί που είσαι και εσύ, αλλά να μην τη βλέπεις.

2- Να είσαι πρόθυμος να διαβάσεις και να ψάξεις: Λένε ότι η γνώση είναι δύναμη και είναι αλήθεια. Δεν θα βρεις την ευκαιρία σου, χωρίς γνώση. Είναι βασικό να αποκτάς συνεχώς γνώσεις, έτσι ώστε να καταφέρεις να ξεφύγεις από την «μεσαία κλίμακα».

3- Πρέπει να το κάνεις: Πρέπει να φύγεις από εκεί που νιώθεις άνετα. «Η παραμονή με την μαμά και τον μπαμπά δεν λειτουργεί μετά τα 25. Συγνώμη», τονίζει ο Cardone. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις πόλη ή χώρα. Το σίγουρο είναι ότι η ευκαιρία δεν θα παρουσιαστεί κάπου, όπου εσύ είσαι το μεγάλο ψάρι και η λίμνη είναι μικρή.

4- Κάνε επαφές: Είναι ένα κομμάτι για το οποίο μιλούν αρκετοί πετυχημένοι άνθρωποι. Κάτι που θέλεις, είναι πιθανό να το έχει κάποιος άλλος και να σε βοηθήσει. Όσο περισσότερους ανθρώπους γνωρίζεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεθούν οι ευκαιρίες στον δρόμο σου.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + three =