αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 4 απλές κινήσεις που μπορούν να κάνουν λίγο καλύτερη την ζωή σου (και να γίνεις πιο θετικός)

Οι 4 απλές κινήσεις που μπορούν να κάνουν λίγο καλύτερη την ζωή σου (και να γίνεις πιο θετικός)

Το βλέπουμε έντονα και στην Ελλάδα: Πολλοί άνθρωποι είναι γεμάτοι αρνητικότητα στην καθημερινότητα τους. Ίσως παίζει ένα ρόλο και το γενικότερο περιβάλλον. Ωστόσο, αυτοί οι άνθρωποι συνήθως δεν κάνουν τίποτα για να καλυτερέψουν την ζωή τους και να γίνουν λίγο πιο θετικοί. Δεν κάνουν τίποτα στην πράξη, πέρα από το να γκρινιάζουν.

Τώρα θα δούμε το πρακτικό κομμάτι. Το αμερικανικό It’s Possible έφτιαξε μια ενδιαφέρουσα λίστα. Σε αυτή παρουσιάζονται οι 4 απλές κινήσεις που μπορούν να κάνουν λίγο καλύτερη την ζωή σου, και να γίνεις πιο θετικός. Μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα.

1# Άσε στην άκρη το κουτσομπολιό: Είναι από τις πιο τοξικές συνήθειες. Μην ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι. Και φρόντισε να μην είσαι σε παρέες που κάνουν κουτσομπολιό. Προτίμησε να συζητάς με πιο θετικούς ανθρώπους.

2# Άλλαξε τις αρνητικές σκέψεις: Είναι λογικό μέσα στο γενικότερο αγχωτικό περιβάλλον που ζούμε, να σου δημιουργούνται αρνητικές σκέψεις. Αν μείνεις σε αυτές, μάλλον θα έχεις μια μίζερη καθημερινότητα. Άλλαξε τες με πιο θετικές σκέψεις. Κάνε παρέα με θετικά άτομα και άλλαξε παραστάσεις. Είναι πράγματα που βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

3# Γυμναστική: Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες του κόσμου, ξεκινούν την ημέρα τους με άσκηση. Κάνε το και εσύ. Θα σου δώσει ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας, ενώ θα «καθαρίσεις» το μυαλό σου.

4# Εστίασε στα σημαντικά πράγματα: Κάθε ημέρα, πολλά tasks που δεν είναι σημαντικά, μας κλέβουν χρόνο. Κάνε μια λίστα με τις πραγματικά σημαντικές εργασίες που πρέπει να κάνεις. Και ακολούθησε την. Επίσης, φρόντισε να κάνεις παρέα και να δίνεις χρόνο σε ανθρώπους που μπορούν να σε εξελίξουν. Δεν γίνεται να κάνουμε παρέα με όλους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 20 =