αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 3 TEDx ομιλίες που πρέπει να δει ένας startupper (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι 3 TEDx ομιλίες που πρέπει να δει ένας startupper (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά καιρούς, στα TEDx events που γίνονται σε πολλά μέρη του κόσμου, έχουν μιλήσει πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι από τον χώρο της επιχειρηματικότητας και των νέων τεχνολογιών. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν χαράξει τη δική τους πορεία, με τολμηρές κινήσεις, ρίσκα, επιτυχίες, αποτυχίες. Και μετά, ανεβαίνουν στη σκηνή με σκοπό να μεταφέρουν τις χρήσιμες εμπειρίες τους στο κοινό.

Το It’s Possible συνέλεξε 3 χαρακτηριστικές περιπτώσεις, από σύντομες ομιλίες που έχουμε δει και αξίζει να τις παρακολουθήσει κάθε startupper. Μέσα από αυτές, μπορεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να μάθει tips που θα εφαρμόσει και στη δική του διαδρομή.

Στο πρώτο βίντεο θα δείτε τον ειδικός στρατηγικής Μάρτιν Ρίβς. Ο οποίος εξηγεί το πως θα φτιάξεις μια επιχείρηση με το βλέμμα στο μέλλον. Στο δεύτερο βίντεο, μιλά ο συνιδρυτής του Reddit, Αλέξης Οχάνιαν, αναλύει το πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις με σωστό τρόπο τα social media. Στην τελευταία ομιλία, ο ειδικός του μάρκετινγκ Τιμ Λέμπερεχτ, μιλά για το τι πρέπει να κάνεις στο κακό σενάριο: όταν η εταιρία σου αρχίζει να χάνει την καλή φήμη της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + six =