αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 3 startups που κέρδισαν στον διαγωνισμό Enabling Great Start Ups της #Brandup

Οι 3 startups που κέρδισαν στον διαγωνισμό Enabling Great Start Ups της #Brandup

Με μια διαδικασία που κράτησε σχεδόν τρεις μήνες, από τις εγγραφές των συμμετοχών, στα startup pitches ως την τελική επιλογή, έφτασε στο τέλος του ο διαγωνισμός Enabling Great StartUps που διοργάνωσε το StartUp Lab – Digital Incubator της #Brandup.

Λόγω των αξιόλογων συμμετοχών η #Brandup άλλαξε τους όρους βράβευσης (προς το καλύτερο) και πέραν του νικητή που θα λάβει υπηρεσίες της #Brandup αξίας 10.000 € ακόμα δυο Startups – η δεύτερη και η τρίτη στην κατάταξη – θα λάβουν αντίστοιχο έπαθλο αξία 5.000 € έκαστη.

Τέλος ακόμα 7 Startups θα ενταχθούν με προνομιακούς όρους στο StartUp Lab της #Brandup ενώ μια ακόμα λόγω του ύφους της θα ενταχθεί τιμής ένεκεν.

Οι νικήτριες Startups είναι:

1η θέση: Ρεστία (Περιβάλλον)
2η θέση: Drops (Καλλυντικά)
3η θέση: Leya (Eco friendly μόδα)

Τις υπόλοιπες θέσης έλαβαν οι: YachtMeSail (Τουρισμός), Happyland games (Παιχνίδια / Mob app), Curves (Μόδα), Lingability (Ειδική Εκπαίδευση), Gipedakias (Άθληση), My track net (Εφαρμογή Εύρεσης), Manckey (Παραδοσιακά παιχνίδια) και τιμής ένεκεν Labyrinth of Senses (Εθελοντισμός / Κοινωνική υποστήριξη).

Οι παραπάνω Startups βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα του κύκλου ζωής τους και η #Brandup θα τους προσφέρει ότι είναι απαραίτητο για την ανάπτυξή τους.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − seventeen =