αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 3 συνήθειες για τις οποίες πάντα βρίσκουν χρόνο οι παραγωγικοί επιχειρηματίες

Οι 3 συνήθειες για τις οποίες πάντα βρίσκουν χρόνο οι παραγωγικοί επιχειρηματίες

Μπορεί αν φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά αρκετοί άνθρωποι γίνονται επιχειρηματίες επειδή θέλουν να δουλεύουν λιγότερο (ναι, καλά διάβασες) από όσο δουλεύουν στην κανονική δουλειά τους. Με το σκεπτικό ότι θα είναι αφεντικά του εαυτού τους, πιστεύουν ότι θα μπορούν να κανονίζουν πότε θα δουλεύουν και πότε όχι. Έτσι οι ώρες εργασίας θα είναι λιγότερες από τις ώρες διασκέδασης, ταξιδιών ή ύπνου.

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ένας νέος επιχειρηματίας, από τις πρώτες ημέρες που ξεκινά να «τρέχει» ένα project, εργάζεται αναγκαστικά πολλές ώρες. Κοιμάται λίγο και δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο. Εκεί, αν δεν υπάρξει ένα μέτρο και έξυπνη διαχείριση του χρόνου, μπορεί πολύ σύντομα να φτάσεις στο burnout. Έτσι δεν θα είσαι ούτε καλά στην υγεία σου, αλλά ούτε και παραγωγικός στη δουλειά.

Στο παρακάτω βίντεο διάρκειας μόλις 2 λεπτών, θα δεις 3 συνήθειες για τις οποίες πάντα βρίσκουν χρόνο οι παραγωγικοί επιχειρηματίες. Τις έχουν βάλει μέσα στο πρόγραμμα τους. Αυτές δίνουν την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται κάποιος.

1# Κοιμήσου νωρίς, για να ξυπνάς νωρίς (θα κοιμάσαι ίδιες ώρες)

2# Ξεκίνα την ημέρα βάζοντας στόχους και εστιάζοντας σε συγκεκριμένα πράγματα

3# Μην ξεχνάς την άθληση!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + 2 =