αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι 3 λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Facebook Live για να αναπτύξεις την επιχείρηση σου

Οι 3 λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Facebook Live για να αναπτύξεις την επιχείρηση σου

Σίγουρα το έχεις δει: Όλο και περισσότερες εταιρίες και επιχειρηματίες, χρησιμοποιούν τις Live μεταδόσεις του Facebook, για να αναπτύξουν την επιχείρηση τους. ‘Η για να κάνουν γνωστό τον εαυτό τους, σε ένα συγκεκριμένο κοινό. Άλλωστε στην εποχή μας όλα είναι πιο εύκολα. Δεν χρειάζεται να προβληθείς σε κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο. Αρκεί να κάνεις μια live μετάδοση στο FB και οι ακόλουθοι σου από όλο τον πλανήτη θα σε δουν με ένα κλικ.

Στο παραπάνω βίντεο του φιλοξενήθηκε στο αμερικανικό Entrepreneur.com, παραθέτονται οι 3 βασικοί λόγοι, για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Facebook Live για να αναπτύξεις την επιχείρηση σου. Ο πρώτος λόγος είναι ότι με το «ζωντανό» βίντεο μπορείς να αναπτύξεις με άμεσο τρόπο το brand σου. Ο δεύτερος λόγος είναι διότι με αυτόν τον τρόπο μπορείς να «συνδεθείς» εύκολα με το κοινό σου. Ο τρίτος λόγος είναι ότι έτσι δημιουργείς περιεχόμενο. Και πρόσεξε: Δεν είναι μόνο το Live κομμάτι. Αφού στη συνέχεια μπορείς να κοινοποιήσεις το βίντεο που έφτιαξες, οπουδήποτε θέλεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =