αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 3 κινήσεις που πρέπει να κάνεις, πριν ξεκινήσεις το επιχειρηματικό σου «ταξίδι»

Οι 3 κινήσεις που πρέπει να κάνεις, πριν ξεκινήσεις το επιχειρηματικό σου «ταξίδι»

Ωραία, έχεις την την «καταπληκτική ιδέα». Έχεις μαζέψει μια ομάδα. Έχεις και κάποια αρχικά χρήματα. Και είσαι έτοιμος για να ξεκινήσεις το επιχειρηματικό «ταξίδι» σου. Να γίνεις αφεντικό του εαυτού σου, και να «τρέξεις» το δικό σου project, με τους δικούς σου κανόνες. Πριν ξεκινήσεις όμως να βαδίζεις σε αυτό το μονοπάτι, πρέπει να κάνεις κάτι ακόμα. Τρία συγκεκριμένα πράγματα, όπως λέει το Entrepreneur.com σε άρθρο του. Θα σου χρησιμέψουν στην συνέχεια.

1# Μην ξεχνάς από που ξεκίνησες. Αν το θυμάσαι αυτό, θα σε βοηθήσει να αντέξεις τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στην επιχειρηματικότητα. Το background σου θα σε κρατήσεις επίσης προσγειωμένο και ταπεινό. Ενώ έτσι θα είναι δυσκολότερο να «αλλοιωθείς» μέσα σε όλη αυτή τη διαδρομή.

2# Άθληση. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συσχετίσει την άθληση με το καλό σώμα. Πέρα από αυτό όμως, θα σε βοηθήσει να διαχειρίζεσαι καλύτερα το στρες. Ενώ παράλληλα μπορεί να σε κάνει να είσαι πιο δημιουργικός και συγκεντρωμένος. Το υγιές σώμα μπορεί αν βοηθήσει και το μυαλό. Ακόμα και τις «δύσκολες ημέρες» η γυμναστική μπορεί να αποτελέσει μια διέξοδο.

3# Κάνε παρέα με πετυχημένους ανθρώπους. Αν θέλεις να μάθεις το πως να φτάσεις στην επιχειρηματική επιτυχία, είναι χρήσιμο να κάνεις παρέα με άτομα που το έχουν καταφέρει. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις κατά γράμμα το πλάνο που εφάρμοσαν οι ίδιοι. αλλά σίγουρα θα έχουν κάποιες καλές συμβουλές να σου δώσουν. Α, και φυσικά απέφυγε τους αρνητικούς ανθρώπους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 9 =