αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 3 κινήσεις που μπορείς να κάνεις αυτό το ΣΚ, για να «πιάσεις» τους στόχους σου την ερχόμενη εβδομάδα

Οι 3 κινήσεις που μπορείς να κάνεις αυτό το ΣΚ, για να «πιάσεις» τους στόχους σου την ερχόμενη εβδομάδα

Το Σαββατοκύριακο είναι μια καλή στιγμή για να ανασυγκροτηθείς, να γεμίσεις μπαταρίες και να επανεξετάσεις τα σχέδια σου. Η διαδρομή αν είσαι επιχειρηματίας δεν είναι εύκολη, όμως μπορείς να οργανώσεις την ερχόμενη εβδομάδα σου κατάλληλα, έτσι ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αν είχες μια δύσκολη εβδομάδα (ή δύο), τότε αυτό το ΣΚ είναι η κατάλληλη στιγμή, έτσι ώστε να οργανωθείς και να μπεις στο παιχνίδι δυναμικά την Δευτέρα που έρχεται. Όπως αναλύει το inc.com, πρέπει να εστιάσεις σε 3 συγκεκριμένα πράγματα.

1- Παίρνεις αποφάσεις με βάση την ανάπτυξη ή τον φόβο; Είναι τα δύο βασικά είδη αποφάσεων. Εσύ φυσικά πρέπει να είσαι στην πρώτη κατηγορία. Οι αποφάσεις που «βλέπουν» την ανάπτυξη είναι δύσκολες, αλλά μπορούν να σε οδηγήσουν στο να φτάσεις στους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Από τη άλλη, οι αποφάσεις που βασίζονται στον φόβο μπορούν να σε οδηγήσουν σε επικίνδυνες καταστάσεις, και δημιουργούν μια νοοτροπία του loser εντός της εταιρίας.

2- Δες τα βασικά: Πολλές φορές, οι ιδρυτές εστιάζουν στις φανταχτερές στρατηγικές για να φέρουν μεγάλα αποτελέσματα. Το οποίο δεν είναι κακό. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε τα βασικά. Υπάρχουν αμέτρητα εργαλεία και τρόποι για να αναπτύξεις μια επιχείρηση. Αυτό το ΣΚ, δεν τα βασικά πράγματα που χρειάζεσαι (που μπορεί να είναι και βαρετά) και εστίασε εκεί. Την εβδομάδα που έρχεται, δούλεψε πάνω σε αυτά.

3- Προγραμματίστε τον ύπνο σας για την επόμενη εβδομάδα: Αν η περασμένη εβδομάδα ήταν δύσκολη, τότε μάλλον δεν έχεις κοιμηθεί καλά. Σίγουρα, έχεις ακούσει πολλούς ανθρώπους που κοιμούνται λίγο. Όμως αυτό το πλάνο δεν σε βοηθά. Ναι, μπορεί να ξενυχτήσεις ένα βράδυ. Όμως όταν αυτό γίνεται συνεχόμενα, δεν μπορείς να είσαι αποδοτικός στη δουλειά σου. Οργάνωσε το πόσο θα κοιμηθείς, από τώρα. Και βάλε τις άλλες δραστηριότητες, σε άλλες ώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 3 =