αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Οι 3 κακές συνήθειες που σε εμποδίζουν να φτάσεις στην επιτυχία»: Η Arianna Huffington έχει την δική της άποψη

«Οι 3 κακές συνήθειες που σε εμποδίζουν να φτάσεις στην επιτυχία»: Η Arianna Huffington έχει την δική της άποψη

Η Arianna Huffington έχει καταφέρει να φτάσει στην επιχειρηματική επιτυχία. Είναι η γυναίκα που ίδρυσε την Huffington Post, αλλά και το Thrive Global. Μάλιστα, η ίδια έχει δηλώσει ότι η επιτυχία ήρθε όταν… σταμάτησε να δουλεύει συνέχεια.

«Πρέπει να σας διαβεβαιώσω ότι η επιτυχία της Huffington Post συνέβη αφού άρχισα να φροντίζω τον εαυτό μου», λέει η γνωστή επιχειρηματίας.

Η μεγάλη επιτυχία ήρθε όταν σταμάτησε να δουλεύει όλο το 24ωρο. Όλα άλλαξαν το 2007, όταν η ίδια κατέρρευσε, εξουθενωμένη από την συνεχόμενη δουλειά. «Η Huffington Post ήταν μόνο ένα ‘παιδί’ δύο ετών όταν κατέρρευσα», λέει η Arianna Huffington, σημειώνοντας ότι η εταιρεία δεν είχε ακόμη επιτύχει την επιρροή και την αναγνωσιμότητα που έχει σήμερα.

Από εκείνο το δυσάρεστο περιστατικό και μετά, ξεκίνησε να δίνει μεγαλύτερη σημασία στην υγεία της, ενώ κατάλαβε ότι ο καλός ύπνος παίζει καθοριστικό ρόλο. Μάλιστα, όπως εξηγεί, όταν είναι πολύ κουρασμένη, είναι λιγότερο παραγωγική και παίρνει κακές αποφάσεις. Ενώ παράλληλα επιβαρύνει την υγεία της.

Η γνωστή επιχειρηματίας είναι ξεκάθαρη μιλώντας στο CNBC: Πρέπει να αποφύγεις 3 συγκεκριμένες συνήθειες, αν θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία. Το έχει εφαρμόσει και η ίδια. Δεν πάει αργά για ύπνο, δεν χρησιμοποιεί ξυπνητήρι και αποφεύγει να τσεκάρει το κινητό της μόλις ξυπνά το πρωί.

«Ένα μεγάλο μέρος της ρουτίνας μου, σχετίζεται με το τι δεν κάνω», τονίζει. «Τις περισσότερες νύχτες είμαι στο κρεβάτι μέχρι τις 11:00 μ.μ.» συμπληρώνει. Κάπως έτσι συμπληρώνει πάνω από 8 ώρες ύπνου. Και τις περισσότερες ημέρες δεν χρησιμοποιεί το ξυπνητήρι για να σηκωθεί το πρωί. Θεωρεί μάλιστα το ξυπνητήρι ως κάτι ιδιαίτερα… βίαιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =