αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου, μετά από μια πραγματικά κακή ημέρα

Οι 3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου, μετά από μια πραγματικά κακή ημέρα

Είναι πολύ πιθανό να έχεις μια κακή ημέρα. ΟΚ, και περισσότερες κακές ημέρες. Ειδικά αν είσαι επιχειρηματίας ή startupper, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις η καθημερινότητα σου είναι πιο «ακαθόριστη». Το πρόβλημα δεν είναι το να έχεις μια κακή ημέρα. Το πρόβλημα είναι να μην μπορείς να την ξεπεράσεις για να πας παρακάτω ακόμα πιο δυνατός και με χρήσιμες εμπειρίες στις «αποσκευές» σου.

Ακόμα κι αν όλα σου έχουν πάει στραβά μέσα σε μια ημέρα, μπορείς να βγεις ωφελημένος. Για αρχή κάνε 3 ερωτήσεις στον εαυτό σου, όπως τις παραθέτει το αμερικανικό The Muse.

1# Η σημερινή ημέρα θα έχει κάποιο κακό αντίκτυπο; Πολλές φορές θεωρούμε ότι μια κακή ημέρα ή ένα λάθος θα… καταστρέψει ολόκληρη την καριέρα μας. Ηρέμησε. Αυτό δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ. Σίγουρα κάποιες φορές πρέπει να κάνεις μερικές διορθωτικές κινήσεις, μετά το λάθος. Αλλά σε κάθε περίπτωση, την επόμενη ημέρα θα μπορείς να συνεχίσεις την επαγγελματική σου πορεία, χωρίς να έχεις πληγεί.

2# Τι θα έκανα διαφορετικά; Όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν σωστά, μην μένεις στο τι δεν έκανες καλά. Δες τι θα μπορούσες να κάνεις διαφορετικά. Έτσι, την επόμενη φορά θα είσαι έτοιμος για να πετύχεις μερικές νίκες. Θα έχεις την εμπειρία.

3# Τι πήγε καλά σήμερα; Εντάξει, είσαι απογοητευμένος γιατί μόλις είχες μια καλή ημέρα. Αλλά ακόμα και αυτές οι ημέρες έχουν φωτεινά σημεία. Δες ποια πράγματα πήγαν καλά μέσα σε μια γενικότερη κακή ημέρα. Θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα αρνητικά γεγονότα και να πας παρακάτω με καλύτερη ψυχολογία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × one =