αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 10 ιδανικές πόλεις για ψηφιακούς νομάδες επιχειρηματίες (και σίγουρα κάποιες από αυτές δεν τις περίμενες)

Οι 10 ιδανικές πόλεις για ψηφιακούς νομάδες επιχειρηματίες (και σίγουρα κάποιες από αυτές δεν τις περίμενες)

Πριν λίγες ημέρες, γράφαμε εδώ στο It’s Possible για τους νομάδες επιχειρηματίες. Και τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις, αν θέλεις να ακολουθήσεις μια τέτοια συναρπαστική επαγγελματική διαδρομή. Να γίνεις, δηλαδή, ένας άνθρωπος που ταξιδεύει μαζί με ένα laptop, διαμένει σε πολλές περιοχές του κόσμου, εργάζεται, ενώ παράλληλα βλέπει νέα μέρη και κουλτούρες. Ένα σενάριο με πολλές όμορφες στιγμές, αλλά και μερικές δυσκολίες.

Το σίγουρο είναι, ότι αν γίνει ένας νομάς επιχειρηματίας, θα καταφέρεις να πάρεις εμπειρίες που θα τις θυμάσαι για πάντα. Τώρα θα το πάμε ένα βήμα πιο κάτω. Και θα δούμε τις 10 ιδανικότερες πόλεις για αυτούς τους ιδιαίτερους νομάδες. Έτσι όπως της παρουσιάζει το αμερικανικό FastCompany.com, συλλέγοντας στοιχεία από το Nomad List.

Μέσα στην παρακάτω λίστα, σίγουρα θα δεις και μερικές επιλογές- έκπληξη. Πόλεις για όλα τα γούστα. Από  το εξωτερικό Quito στο Ecuador, μέχρι… το γειτονικό Βελιγράδι.

1. Bangkok, Thailand

2. Chiang Mai, Thailand

3. Taipei, Taiwan

4. Ubud, Bali, Indonesia

5. Phuket, Thailand

6. Johor Bahru, Malaysia

7. Yerevan, Armenia

8. Belgrade, Serbia

9. Quito, Ecuador

10. Ho Chi Minh City, Vietnam

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + seven =