αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 10 εταιρίες από τις οποίες κανείς εργαζόμενος δεν θέλει να φύγει

Οι 10 εταιρίες από τις οποίες κανείς εργαζόμενος δεν θέλει να φύγει

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την «Μεγάλη Παραίτηση». Με τον covid να έχει αλλάξει το τοπίο στον χώρο της εργασίας. Έτσι πολλοί εργαζόμενοι επανεξετάζουν τις επιλογές και τις προτεραιότητες τους. Και στην συνέχεια αρκετοί προχωρούν στην «μεγάλη έξοδο» και την αναζήτηση μίας καλύτερης επαγγελματικής ευκαιρίας.

Τώρα όμως θα δούμε την άλλη πλευρά. Η γνωστή πλατφόρμα Resume.io διεξήγαγε μια μελέτη και παραθέτει τις μεγάλες εταιρείες με τα κορυφαία ποσοστά διατήρησης εργαζομένων σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι εταιρείες πρέπει να κάνουν κάτι σωστά. Εκεί πολλοί υπάλληλοι μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για να καταρτίσει την κατάταξη, το Resume.io εξέτασε πρώτα τις εταιρείες με τους περισσότερους εργαζόμενους σε καθεμία από τις 13 μεγάλες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών εταιρειών, της υγειονομικής περίθαλψης και των τραπεζών. Από εκεί, χρησιμοποίησε δεδομένα του LinkedIn για να καθορίσει τη μέση θητεία εργαζομένων κάθε εταιρείας, όπως εξηγεί το CNBC.

Αυτές είναι οι 10 κορυφαίες εταιρείες που οι εργαζόμενοι δεν θέλουν να φύγουν, σύμφωνα με τη Resume.io:

  1. HSBC Bank USA
  2. Neutrogena
  3. Merck & Co.
  4. Thomson Reuters
  5. Pakistan International Airlines
  6. TAP Air Portugal
  7. Egyptair
  8. Mary Kay
  9. KLM Royal Dutch Airlines
  10. Virgin Atlantic

Πρόκειται φυσικά για εταιρίες που προσφέρουν πολλά προνόμια στους εργαζομένους τους και μεγάλους μισθούς. Στην κορυφή της λίστας είναι η HSBC η οποια ο μέσος ετήσιος μισθός είναι στα 97.000 δολάρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × one =