αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι χρήστες των Windows 10 θα έχουν τη δυνατότητα να παύουν τα αυτόματα updates

Οι χρήστες των Windows 10 θα έχουν τη δυνατότητα να παύουν τα αυτόματα updates

Σε ένα λειτουργικό σύστημα οι αναβαθμίσεις είναι σημαντικό να γίνονται καθώς περιλαμβάνουν εκτός από νέα χαρακτηριστικά, bug fixes, security patches και άλλα. Η Microsoft έφερε τα αυτόματα updates για να μην μπορούν οι χρήστες να αγνοήσουν κάποια σημαντικά patches. Αυτό είναι μεν σημαντικό, αλλά η αναβάθμιση μπορεί να γίνει σε ακατάλληλη στιγμή που βιάζεσαι και αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένει.

Τα καλά νέα είναι πως η Micosoft είναι πολύ πιθανό να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν παύση στα updates των Windows 10.

Αυτό φαίνεται από το παρακάτω screenshot του Windows 10 Creator Build update, όπου ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία παύσης των updates. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να σταματήσει τις αναβαθμίσεις για πάντα ή για όσο καιρό θέλει, αλλά μόνο για διάστημα 35 ημερών, όπως τονίζει το Techblog.gr.

Να σημειωθεί όμως ότι το νέο χαρακτηριστικό είναι κομμάτι του μη ανακοινωμένου Windows 10 Creators Update, που σημαίνει ότι πριν κυκλοφορήσει η τελική έκδοση μπορεί να αλλάξει ή και να αφαιρεθεί εντελώς. Όπως και να έχει όμως η Microsoft δείχνει να έχει την πρόθεση να δώσει λίγη παραπάνω ελευθερία στους χρήστες όσον αφορά στα updates.

w10-updates

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × three =