αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι χρήστες εντόπισαν πρόβλημα στην φόρτιση των νέων iPhone- Βρήκε άμεσα τη λύση η Apple

Οι χρήστες εντόπισαν πρόβλημα στην φόρτιση των νέων iPhone- Βρήκε άμεσα τη λύση η Apple

Η Apple έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη beta έκδοση του iOS 12.1 η οποία εκτός των νέων χαρακτηριστικών που ενσωματώνει, διορθώνει το πρόβλημα με τη φόρτιση των iPhone Xs και iPhone Xs Max.

Σύμφωνα με το πρόβλημα αυτο, όταν τα iPhone είναι σε idle mode, δηλαδή ενεργοποιημένα αλλά με την οθόνη σβηστή, και ο χρήστης συνδέσει το καλώδιο φόρτισης, τότε αυτά δε φορτίζουν παρά μόνο όταν ο χρήστης ενεργοποιήσει την οθόνη. Η δεύτερη beta έκδοση φαίνεται πως διορθώνει αυτό το σοβαρό πρόβλημα, το οποίο θα υπάρχει μέχρι την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του iOS 12.1 τις προσεχείς εβδομάδες.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του iOS 12.1 beta 2, έχουμε την ενσωμάτωση 70 νέων emoji, ρύθμιση του βάθους πεδίου στις Portrait φωτογραφίες σε πραγματικό χρόνο μετά τη λήψη φωτογραφίας αλλά και τη δυνατότητα πραγματοποίησης ομαδικής FaceTime συνομιλίας μεταξύ μέχρι και 32 ατόμων.

Τέλος, με αυτήν την αναβάθμιση θα γίνει διαθέσιμη και η υποστήριξη για τη λειτουργία της eSim για όσους θέλουν να έχουν παραπάνω από έναν αριθμούς στα νέα iPhone. Για να μπορεί να γίνει χρήση της eSim, θα πρέπει ο αντίστοιχος πάροχος κινητής τηλεφωνίας να υποστηρίζει τη χρήση της και το iPhone να μην είναι κλειδωμένα σε κάποιον πάροχο (sim-free). Οι εταιρείες που υποστηρίζουν τη χρήση της eSim, δίνουν στους συνδρομητές έναν κωδικό QR τον οποίον ενεργοποιούν και με αυτόν τον τρόπο έχουν τον αριθμό που ανήκει στην eSim αλλά και αυτόν που παρέχεται μέσω της κανονικής κάρτας sim.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 15 =