αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟι φωτογραφίες που δείχνουν τον καθηγητή Χαράλαμπο Γώγο χωρίς μάσκα, σε πεζόδρομο στην Πάτρα- Τι απαντά ο ίδιος

Οι φωτογραφίες που δείχνουν τον καθηγητή Χαράλαμπο Γώγο χωρίς μάσκα, σε πεζόδρομο στην Πάτρα- Τι απαντά ο ίδιος

Πολλά αρνητικά σχόλια έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που δείχνουν τον γνωστό καθηγητή και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, Χαράλαμπο Γώγο, να είναι σε πολυσύχναστο πεζόδρομο στην Πάτρα, χωρίς να φορά μάσκα.

Σύμφωνα με το tempo24.gr o γνωστός Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών, βρέθηκε έξω από κατάστημα καφέ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φερραίου, με φιλική του παρέα και συζητούσε χωρίς να φορά την προστατευτική μάσκα, με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες του που τον αναγνώρισαν να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός. Επίσης αρκετοί ήταν εκείνοι που “ανέβασαν” φωτογραφίες του χωρίς να φορά μάσκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με επικριτικά σχόλια.

Ο κ. Γώγος απάντησε στα σχόλια που προκάλεσαν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, δηλώνοντας στην ιστοσελίδα thebest.gr:”Έβγαλα για λίγο τη μάσκα μου για να πιώ έναν καφέ με δύο συναδέλφους μου σε ανοιχτό χώρο και ενώ και οι τρείς ήμασταν εμβολιασμένοι”. Ο κ. Γώγος τονίζει ότι “σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της παραμονής μου στο σημείο με τους συναδέλφους μου, φορούσα κανονικά την μάσκα μου”, ενώ επισημαίνει το γεγονός πως όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, στο συγκεκριμένο σημείο ήταν μόνο ο ίδιος και οι δύο συνάδελφοί του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × one =