αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι τρόποι που χρησιμοποιούν οι πλούσιοι άνθρωποι, για να εξοικονομούν χρήματα

Οι τρόποι που χρησιμοποιούν οι πλούσιοι άνθρωποι, για να εξοικονομούν χρήματα

Ακόμη και οι πλουσιότεροι άνθρωποι, εφαρμόζουν κάποιες απλές τακτικές, έτσι ώστε να εξοικονομήσουν χρήματα, από εκεί όπου χρειάζεται. Μπορεί να έχουν δισεκατομμύρια στην διάθεση τους, ωστόσο δεν σπαταλούν χρήματα. Και όσοι σκορπούν λεφτά… πολλές φορές δεν έχουν καλό τέλος στο story τους.

Σε αυτούς που κάνουν προσεκτικές οικονομικές κινήσεις, είναι για παράδειγμα ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και επενδυτής, Warren Buffett (φωτο). Ο ίδιος, μένει ακόμα στο σπίτι που είχε αγοράσει το 1958 στην Αμερική, προς 31.500 δολάρια.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της Dish Network, Charlie Ergen, κάθε ημέρα που πηγαίνει στο γραφείο πακετάρει το γεύμα του από το σπίτι. Μπορεί αυτό να κάνει την διαφορά; Για το ίδιο, σε βάθος χρόνου, ίσως έχει σημασία. Υπάρχει κι άλλο παράδειγμα: ο Mark Zuckerberg, που έχει περιουσία πάνω από 50 δισ. δολάρια, καταφθάνει στην Silicon Valley με ένα αυτοκίνητο Volkswagen, και όχι με κάποια… Ferrari. Είναι δεδομένο, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα μπορούσε να έχει όποιο (ή όποια) αυτοκίνητα θέλει. Κι όμως, εξοικονομεί χρήματα, εκεί που θεωρεί ότι πρέπει να το κάνει.

Όπως τονίζει το CNBC, η οικονομία δεν σημαίνει ότι πρέπει να κόψετε τις αγαπημένες σας σηνήθειες. Απλά ίσως θα πρέπει να γίνουν κάποιοι συμβιβασμοί. Να δείτε τα πράγματα με τα οποία μπορείτε να ζήσετε και χωρίς αυτά. Και να εξοικονομήσετε χρήματα από εκεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − seventeen =