αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Κουτσιβίτη μετά την ξαφνική αποχώρηση του από CEO του Αστέρα Βουλιαγμένης

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Κουτσιβίτη μετά την ξαφνική αποχώρηση του από CEO του Αστέρα Βουλιαγμένης

Ο Στέλιος Κουτσιβίτης δεν είναι πλέον CEO του ξενοδοχειακού συγκροτήματος στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά από αυτή την εξέλιξη, μίλησε για την απόφαση του. «Πρόκειται για μία απολύτως προσωπική επιλογή και απόφαση που έρχεται μετά την επιτυχημένη έναρξη λειτουργίας του νέου Aστέρα, κάτω από το μεγάλο όνομα της Four Seasons», δηλώνει στο NewNoney ο κ. Κουτσιβίτης.

«Κλείνει ένας κύκλος, για τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω τους μετόχους του Αστέρα. Δηλώνω πολύ περήφανος δεδομένου ότι πραγματοποιήθηκε μία πολύ μεγάλη επένδυση για την Αθήνα αλλά και συνολικά για τον ελληνικό τουρισμό, με μία μεγάλη ευκαιρία για την προσέλκυση επισκεπτών υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων στη χώρα».

Ο κ. Κουτσιβίτης αναφέρεται και στην «παρακαταθήκη», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, στο επόμενο management που θα αναλάβει να τρέξει τις επόμενες επενδύσεις στο εμβληματικό συγκρότημα της Βουλιαγμένης, που αφορούν τη μαρίνα αλλά και τις τουριστικές κατοικίες. Ειδικά για τη μαρίνα, έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για την αδειοδότηση, όπως αναφέρει ο ίδιος, με την ολοκλήρωση των διαδικασιών για το πρώτο Προεδρικό Διάταγμα με ιδιώτη επενδυτή, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο και για αντίστοιχες επενδύσεις σε μαρίνες.

Ο κ. Κουτσιβίτης είχε αναλάβει στον Αστέρα, αρχές Αυγούστου του 2017, προερχόμενος από τον όμιλο Γ. & Τ. Δασκαλαντωνάκη κι έχοντας πρωταγωνιστήσει τότε στο μεγάλο deal για την αγορά του πρώην Athens Ledra (νυν Grand Hyatt) στη λεωφόρο Συγγρού από το δίδυμο των επενδυτών Hines και Henderson Park. Η εν λόγω συμφωνία είχε ολοκληρωθεί μόλις τον Ιούνιο του 2017 με τη συνδρομή του ομίλου Γ. & Τ. Δασκαλαντωνάκη στο κομμάτι της διαχείρισης και την ενεργό συμμετοχή του κ. Κουτσιβίτη.

Οι εξελίξεις πάντως στο εμβληματικό συγκρότημα της Βουλιαγμένης είναι πολλές το τελευταίο διάστημα, αφού εκτός της παραίτησης του κ. Κουτσιβίτη, αποχώρησε από τη διοικητική ομάδα της Αστήρ Παλάς και ο οικονομικός διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Αποστόλου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 4 =