αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι προπαραγγελίες των iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι μειωμένες κατά 50% στην Ελλάδα (αλλά όχι λόγω κρίσης)

Οι προπαραγγελίες των iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι μειωμένες κατά 50% στην Ελλάδα (αλλά όχι λόγω κρίσης)

Τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus διατίθενται από χθες και στην ελληνική αγορά, μέσω των μεγάλων αλυσίδων καταστημάτων αλλά και των τριών μεγάλων παρόχων τηλεφωνίας. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Digitallife.gr, η φετινή πορεία των προπαραγγελιών είναι σημαντικά διαφοροποιημένη σε σχέση με το 2016.

Συγκεκριμένα, πηγές της αγοράς αναφέρουν πως οι προπαραγγελίες των iPhone 8 και iPhone 8 Plus ήταν περίπου οι μισές από τις αντίστοιχες των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, πέρυσι την ίδια περίοδο. Αυτό δεν οφείλεται στις τιμές τους ή την αγοραστική δύναμη των Ελλήνων καταναλωτών, αλλά… στο iPhone X.

Απ’ότι φαίνεται, πολλοί από τους χρήστες αναμένουν την έλευση του iPhone X στις 3 Νοεμβρίου, το οποίο έχει αρκετά νέα χαρακτηριστικά και διαφοροποιείται σημαντικά από τα 8 και 8 Plus, κυρίως χάρη στην OLED οθόνη και τα μικρά bezels του. Έτσι, μεγάλο ποσοστό των χρηστών δεν προχώρησε σε προπαραγγελία του iPhone 8 ή του 8 Plus, καθώς προτίθεται να αποκτήσει το iPhone X, το οποίο είναι η αιχμή του δόρατος της Apple εφέτος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 3 =